12 modalitati prin care poti sa maschezi masina de spalat

12 modalitati prin care poti sa maschezi masina de spalat

Casele la noastre, mai ales cele mai vechi, nu au prevazuta si o camera special amenajata pentru a spala, usca si calca rufele. In majoritatea cazurilor, masina de spalat sta in baie sau bucatarie, rufele se usuca pe balcon, si se calca pe unde e spatiu, adica in sufragerie sau prin dormitor.


Marele dezavantaj in situatia asta este ca, din punct de vedere estetic, nu este foarte placut sa vezi masina de spalat cand stai la masa de seara sau masa de calcat ascunsa dupa vreun dulap in sufragerie. Nu mai vorbim de cosul de rufe din baie!

Ce variante avem in aceste cazuri? Cum o camera in plus nu mai putem sa adaugam la apartament, solutia este sa mascam toate aceste electrocasnice cu ajutorul mobilierului. In imaginile de mao jos gasiti cateva idei despre cum puteti „ascunde” masina de spalat in spatele unor usi superbe, care dau impresia ca sunt de la corpul de mobilier, sau cum puteti incorpora o masa de calcat intr-un sertar.

Toate aceste idei pot fi puse in practica cu ajutorul unui mester tamplar iscusit, care sa poata realiza acest tip de mobilier. Daca deja ai adoptat aceste metode, nu ne ramane decat sa te felicitam si sa te rugam sa ne trimiti si noua poze, pentru a le arata cititorilor nostri!


laundry room 1

laundry room 2

laundry room 3

laundry room 4

laundry room 5

laundry room 6

laundry room 7

laundry room 8

laundry room 9

laundry room 10

laundry room 11

laundry room 12

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI