Decor de poveste cu tema Craciunului intr-o atmosfera magica

0
2092
tema Craciunului

Decor de poveste cu tema Craciunului intr-o atmosfera magica

Transforma spatiul intr-un decor magic, de poveste, cu ajutorul acestor decoratiuni cu tema Craciunului, ideale pentru casa ta.


Craciunul este o sarbatoare asteptata cu drag in intreaga lume. In aceasta perioada ne intalnim cu familiile noastre, impodobim bradul, ne bucuram de mancaruri alese si de timpul petrecut impreuna. In fiecare an decoram casele de Craciun astfel incat sa putem sa ne bucuram de o atmosfera de poveste.

Atat bradul, cat si ornamentele din casa sunt importante si ne aduc mai aproape de spiritul sarbatorilor de iarna. Fie ca avem sau nu zapada in acel an, decoratiunile cu vopsea artificiala sunt ideale pentru geamuri sau pentru usile din casa noastra.

Curiozitati interesante despre Craciun si decoratiuni cu tema Craciunului

Craciunul este o sarbatoare celebrata pe intreg globul, fiind cea mai iubita sarbatoare din lume. Se spune ca aceasta sarbatoare trebuie sa se gaseasca atat in casa ta, dar cel mai important: in sufletul tau. De aceea, este important ca de Craciun sa le ceri iertare celor carora le-ai gresit si, in acest fel, vei fi linistit.


Am pregatit pentru tine cateva curiozitati interesante cu si despre Craciun:

  • Se spune ca steaua care i-a ghidat pe cei trei magi este chiar Uranus.
  • Prima tara care a avut ideea de a impodobi bradul este Germania. Acum aceasta traditie este respectata si iubita in intreaga lume.
  • Cel mai mare cadou de Craciun primit de cineva este chiar Statuia Libertatii. Francezii au daruit Statuia Libertatii americanilor de Craciun in anul 1886.
  • In Marea Britanie a fost o perioada in care Craciunul a fost interzis din cauza hotararii liderului Oliver Cromwell. Din fericire, acest lucru nu a durat (13 ani) si britanicii se pot bucura din nou de Craciun inca din 1660.

Traditii, superstitii si obiceiuri romanesti de Craciun – Partea a II-a

Impodobirea bradului de Craciun in modalitati unice si spectaculoase

Masa de Craciun – Un aranjament spectaculos cu bunatati alese

sursa foto: Pinterest