16 idei de modele de scari interioare iesite din tipar

16 idei de modele de scari interioare iesite din tipar

Cu eforturi financiare destul de mari, in ziua de astazi oricine poate alege sa-si construiasca o casa pe pamant. Este mult mai sigur acum sa ne ducem traiul de zi cu zi intr-o astfel de locuinta si nu intr-un apartament de la bloc, iar atunci cand alegem sa ne-o construim, ne axam in principal pe ideea de spatiu si asta deoarece il putem organiza asa cum vrem, fara sa fim conditionati de lipsa lui.


Bineinteles ca nu toti putem face acest lucru, nici nu ar fi posibil, de aceea daca va numarati printre norocosii care ati inceput vara aceasta constructia unei case si va aflati deja la faza de design interior, va supunem atentiei idei de amenajari astfel incat si scarilor sa le acordati o importanta deosebita.

Cele mai des intalnite modele de scari sunt cele clasice, dar exista si alte alternative precum cele in forma de spirala, ceea ce nu-i chiar o noutate, dar si modele unice, iesite din tipar, care fac diferenta dintre un design interior obisnuit si unul spectaculos. Cu siguranta si costurile unor astfel de modele de scari sunt destul de ridicate, dar pana la urma pentru a avea cel mai frumos interior, nici un efort financiar nu este prea mare.

Un aspect demn de luat in seama ar fi acela ca unele modele de scari va ofera posibilitatea sa depozitati o sumedenie de lucruri pe care nu le utilizati frecvent, asta daca alegeti sa incorporati si niste sertare in interiorul treptelor.


Dar mai bine lasam imaginile de astazi sa fie sursa de inspiratie pentru oricine le vede si isi doreste ceva deosebit pentru interiorul casei lor.

Modele de scari clasice sau modele unice, iesite din tipar? O intrebare la care va dam raspunsul prin intermediul acestui articol. Priviti!

modele-de-scari-1

modele-de-scari-2

modele-de-scari-3

modele-de-scari-4

modele-de-scari-5

modele-de-scari-6

modele-de-scari-7

modele-de-scari-8

modele-de-scari-9

modele-de-scari-10

modele-de-scari-11

modele-de-scari-12

modele-de-scari-13

modele-de-scari-14

modele-de-scari-15

modele-de-scari-16

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI