17 idei de decoruri in culori deschise pentru terasa casei

0
220

17 idei de decoruri in culori deschise pentru terasa casei

Inca de la inceputul anotimpului calduros si pana toamna tarziu, unul din locurile preferate este terasa casei. Fie ca stam in diminetile de vara la o cafea sau luam masa in familie, terasa sau veranda cum i se mai spune, este un loc preferat, relaxandu-ne si incarcandu-ne pozitiv pentru o noua saptamana de lucru. Cu atat mai bine daca este amenajata frumos. Prin urmare daca v-ati hotarat ca este timpul sa o redecorati, va stam la dispozitie cu cele mai simple idei de amenajari.

Le-am considerat simple deoarece este vorba despre felul cum asortam culorile intre ele, iar cele mai frumoase amenajari sunt cele pe un fundal alb, pentru ca este o culoare care se asorteaza foarte bine cu un mobilier din lemn sau din ratan, dar si cu plantele care infloresc toata vara.

Dupa cum o sa observati in imaginile de astazi, intr-un astfel de spatiu nu avem nevoie de prea multe piese de mobilier, doua scaune tip fotoliu, o canapea cu doua sau trei locuri si o masa fiind suficiente. Insa cele care dau culoare sunt husele folosite pentru partea de sezut dar si accesorii precum pernutele fantezie.

De departe cele mai frumoase amenajari sunt cele in doua culori, precum galben si alb sau rosu si alb, iar din loc in loc cate un accesoriu asortat la culoare cu celelalte decoratiuni.

Pentru a fi cat mai convingatori, in imaginile de mai jos veti gasi o veranda Inainte si Dupa amenajare, prin urmare va invitam sa le urmariti si sa va inspirati din ele.

Ne-am gandit si la faptul ca un astfel de spatiu este greu de intretinut, dar pentru momentele de relaxare petrecute pe terasa casei, chiar merita orice efort depus la curatenie.

terasa

terasa

terasa

terasa

Proiectul despre care va vorbeam. Inainte si Dupa amenajare.

sursa foto

 

Se incarca...