Spații de depozitare incredibil de utile, poziționate în locuri ascunse din casa ta

Spații de depozitare incredibil de utile, poziționate în locuri ascunse din casa ta

Aceste spații de depozitare sunt extrem de utile în orice gospodărie, indiferent de numărul de locuitori sau de locul disponibil.


Ponturile de aici te vor învăța să folosești cu rigurozitate orice loc disponibil din casa ta, astfel încât să reunești eficiența și creativitatea.

Depozitarea din bucătărie

Bucătăria este încăperea unde gătești, inima casei tale, spațiul unde îți bei cafeaua sau un ceai și locul care te face să te simți cu adevărat „acasă”. Cu toate acestea, uneori din cauza multitudinii de produse și instrumente de gătit.

Cu ajutorul unor rafturi create de tine care să te ajute în plus cu depozitarea, dar și cu ajutorul cutiilor ce te ajută să te organizez mai bine vei putea să economisești face din bucătăria ta. Indiferent cat de mică este încăperea, vei putea găsi loc pentru a îți depozita toate lucrurile, cu ajutorul eficienței în organizare.


Depozitarea din dormitor – Spații de depozitare din casa ta

În dormitor ai nevoie de locuri multiple pentru a îți depozita hainele, dar și încălțămintea din extrasezon. Profită de locul de sub pat pentru a depozita lucrurile pe care nu le folosești în sezonul respectiv.

Dacă mobila ta nu este realizată pe comandă, cel mai probabil ai ceva spațiu disponibil deasupra acesteia. Cu ajutorul unor cutii de depozitare poți să poziționezi aici o mulțime de lucruri, economisind loc.

Depozitarea din cămară

Felul în care alegi să depozitez lucrurile din cămară te va ajuta să ții în ordine obiectele pe care tu deja le ai. În ceea ce privește ingredientele, poți opta pentru a le organiza în funcție de proveniența acestora.


De exemplu, condimentele pentru mâncare mexicană pot fi poziționate într-o cutie pe care să lipești sau să desenezi denumirea acestora. Acest lucru te va ajuta să le depozitezi mult mai ușor, să le menții în ordine, dar și să refaci stocul atunci când este nevoie.

 

Bucatarii micute, amenajate pe gustul tuturor + Sfaturi utile de depozitare

Insula de bucatarie, o constructie ce te ajuta sa fii mai eficient si practic

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI