19 idei practice de obiecte utile, confectionate din tuburi de PVC

0
7643

19 idei practice de obiecte utile, confectionate din tuburi de PVC

Deoarece ne aflam in plin sezon al amenajarilor exterioare si pentru ca nimic nu se pierde, iata ca venim cu o serie de idei practice de a recicla multe din materialele care raman dupa constructia unei case, astazi alegand tuburile din PVC.


Si pentru ca obiectele utile nu ar trebui sa lipseasca din nici o curte, ne-am gandit sa va prezentam idei de a realiza unele din bucatile ramase nefolosite de la tuburile de PVC, reciclandu-le astfel intr-un mod creativ. Ce puteti face din ele? Un uscator pentru rufe, un leagan pentru copii, un suport pentru pastrat furtunul pentru udat gradina si lista poate continua.

Pentru asemenea proiecte, care au un oarecare grad de dificultate, unele dintre ele chiar complicate, este nevoie doar de putina pricepere din partea voastra de a asambla piesele una cate una, pana veti obtine obiectul pe care vi l-ati propus sa-l realizati. Care sunt aceste idei practice? Vi le prezentam in imaginile urmatoare.

Speram sa va placa aceste idei de a refolosi tuburile din PVC in proiecte creative, prin urmare va invitam sa le urmariti pe fiecare in parte, cu atat mai bine daca le veti si realiza, dar nu uitati sa ne trimiteti si noua fotografii postandu-le pe pagina noastra de facebook.


Un suport pentru uscat rufele.

O idee de suport pentru furtunul de apa.

idei practice

Un suport confectionat special pentru necuvantatoarele pe care le adorati.


idei practice

idei practice

Un suport pentru florile din casa.

idei practice

Un balansoar pentru copii.

Dar si un tarc pentru nenumaratele jucarii din plus.


Un suport pentru pastrat mingile celor mici.

O etajera pentru colectia de carti.

Un cort pentru cei mici, pentru a se juca in gradina.

Un tarc pentru catelusi.

Idei de suporturi pentru rosiile din gradina.

Un gard confectionat doar din astfel de tuburi.

sursa foto