17 idei pentru sufragerii alb-negru contemporane

17 idei pentru sufragerii alb-negru contemporane

Pentru a ne simti confortabil, trebuie sa decoram casa asa cum credem noi de cuviinta. De aceea, aici gasiti 17 idei de sufragerii alb-negru pentru cei care iubesc stilul minimalist. Sufragerie, living room sau oricum doriti sa il numiti, este locul in care ne adunam cu cei dragi, fie ca vorbim de familie sau de prieteni, dar in general ne referim la familie si socializam. Aici ne relaxam, aici povestim cum a fost ziua sau saptamana noastra si ne simtim bine. De aceea, aceasta trebuie sa fie decorata pe masura personalitatii noastre.


Daca va place stilul modern, contemportan, va oferim aceste 17 idei pentru a decora sufrageria cu alb si negru. E drept, acestea sunt sufragerii de vis dar asta nu inseamna ca nu ne putem inspira din ele, nu-i asa? In orice casa, albul va da un aspect placut, aerisit si curat. Aceasta non culoare nu va fi niciodata „de moda veche”. Nu ne credeti? Priviti imaginile urmatoare.

Daca si voua va plac aceste idei spectaculoase, asteptam sa ne spuneti acest lucu. Voua cum v-ar placea sa va decorati sufrageria?

sufragerii alb-negru (1)

sufragerii alb-negru (2)

sufragerii alb-negru (3)

sufragerii alb-negru (4)

sufragerii alb-negru (5)

sufragerii alb-negru (6)

sufragerii alb-negru (7)

sufragerii alb-negru (8)

sufragerii alb-negru (9)

sufragerii alb-negru (10)

sufragerii alb-negru (11)

sufragerii alb-negru (12)

sufragerii alb-negru (13)

sufragerii alb-negru (14)

sufragerii alb-negru (15)

sufragerii alb-negru (16)

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI