22 Modalitati spectaculoase de a aranja florile in curtea casei tale

0
18922
florile in curtea casei

22 Modalitati spectaculoase de a aranja florile in curtea casei tale

Aranjeaza florile in curtea casei astfel incat aceste frumoase ornamente sa iasa in evidenta intr-un mod placut, extrem de delicat.


Florile sunt decoratiuni deosebit de frumoase, dar si modalitati simple de a aranja curtea sau gospodaria. Aceste plante ajuta atat la infrumusetarea casei, dar te si ajuta atunci cand vine vorba de activitatea relaxanta de a avea grija de aceste plante.

Alege ghivece deosebit de frumoase

Ghivecele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de florile tale. Le poti scoate in evidenta frumusetea alegand ghivece unice.

Opteaza pentru suporturi in aceeasi culoare, astfel incat sa echilibrezi un design mai colorat. Daca design-ul din curtea ta este deja unul ceva mai simplu, atunci alege ghivece in culori aprinse. Vei oferi spatiului o pata de culoare frumoasa, scotand in evidenta acest frumos decor.


Opteaza pentru proiecte Do It Yourself

Cand vorbim de infrumusetarea curtii tale, proiectele facute chiar de tine sunt cele mai frumoase. Te relaxezi realizandu-le si, in plus, le poti face exact cum iti doresti. Alegi ce lucruri vechi sa refolosesti astfel incat sa le transformi in obiecte noi, Do It Yourself.

O scara veche din lemn poate fi transformata intr-un suport creativ pentru florile tale. Pastreaza-i aspectul vechi pentru a te bucura de un design vintage, absolut superb.

Nu doar ca arata frumos acest decor, dar scara din lemn poate fi un bun suport pentru o mini-gradina cu plante aromatice. Acestea sunt ideale pentru casa ta, indiferent de cat de micut este spatiul in care locuiesti.


O mini-gradina cu rozmarin, oregano, menta, busuioc sau alte plante aromatice poate fi perfecta pentru o locuinta micuta. Daca locuiesti la apartament, de exemplu, atunci poti profita de spatiul si lumina din balcon cu o astfel de gradina micuta.

Plantele aromatice sunt ideale atat pentru salate, mancaruri, dar pentru deserturi si cocktail-uri.

Cum sa aranjezi florile in curtea casei tale

Bucura-te de un design cat mai creativ. Aranjeaza florile in curtea casei folosind un astfel de model „tabla de sah”. Creativ, usor de pus in aplicare si unic, acest design va iesi in evidenta intr-un mod superb.


Folosete bucati de gresie sau piatra naturala pentru a delimita spatiile.

Cum sa aranjezi florile astfel incat casa ta sa arate superb

Infrumusetarea trunchiurilor copacilor – Aranjeaza frumos florile in curtea casei tale

Chiar si un trunchi vechi poate fi infrumusetat cu ajutorul unor flori colorate. Daca esti atasat emotional de un astfel de copac uscat si nu vrei sa il tai, atunci scoate-l in ebidenta. Florile colorate sunt o modalitate excelenta pentru a face acest lucru. In plus, ai si un spatiu extra pentru a tine ghivecele cu flori pe timp de vara.

Proiecte absolut superbe cu flori colorate pentru curte si gradina

sursa foto: Pinterest