Decorarea unei bucătarii micuțe pentru a te bucura de o încăpere cu adevărat superbă

Decorarea unei bucătarii micuțe pentru a te bucura de o încăpere cu adevărat superbă

Indiferent de dimensiunea bucătăriei tale, există întotdeauna moduri de a o transforma într-un spațiu superb și funcțional. Descoperă aceste bucătarii micuțe!


Bucătăriile mici pot avea farmecul lor unic, iar cu puțină planificare și creativitate, poți crea un mediu în care să te simți cu adevărat acasă. Iată o serie de sfaturi pentru a decora o bucătărie mică și a o transforma într-o încăpere superbă.

Culori luminoase și deschise

Alege culori luminoase și deschise pentru pereți și mobilierul bucătăriei tale. Albul, cremul, sau nuanțele pastelate dau impresia de spațiu și luminozitate. Aceste culori reflectă lumina și fac încăperea să pară mai mare.

Utilizează spațiul vertical

În bucătăriile mici, fiecare centimetru contează. Folosește spațiul vertical pentru depozitare adăugând rafturi sau dulapuri înalte.


Poți alege rafturi deschise pentru a afișa vesela sau condimentele. Alege dulapuri cu uși pentru a ascunde obiectele mai puțin estetice.

Mobilier compact și multifuncțional

Optează pentru mobilier compact și multifuncțional. O masă pliabilă sau o masă tip bar pot economisi spațiu atunci când nu sunt în folosință.

Alegerea unor scaune pliabile sau cu design care se potrivesc sub masă este, de asemenea, o idee bună.


Utilizează oglinzi

Oglinzile pot face o bucătărie mică să pară mai spațioasă.

Plasează o oglindă pe peretele din spatele blatului de lucru sau pe ușa unui dulap pentru a reflecta lumina și pentru a crea iluzia unui spațiu mai mare.

Accesorii și decor minimal

În bucătăriile mici, mai puțin este adesea mai mult. Alege cu atenție accesorii și decoratiuni pentru a evita aglomerarea spațiului.


Câteva plante de interior sau câteva obiecte decorative pot adăuga farmec, dar asigură-te că nu încarcă prea mult încăperea.

Iluminare bine gândită

Iluminarea este esențială într-o bucătărie mică. Folosește iluminatul ambiental, precum spoturile sau lămpile suspendate, pentru a crea o atmosferă plină de căldură.

Poți adăuga, de asemenea, iluminat sub dulapuri pentru a ilumina zona de lucru.

Organizare inteligentă

O bucătărie mică trebuie să fie bine organizată. Folosește organizatoare de sertar sau cutii pentru depozitarea ustensilelor, a condimentelor și a altor obiecte mici.

Păstrează blatul de lucru curat și ordonat pentru a crea un spațiu mai aerisit.

Cu o planificare inteligentă, poți transforma chiar și cea mai mică bucătărie într-un spațiu superb și funcțional.

Concentrează-te pe culori deschise, mobilier compact și organizare eficientă pentru a obține cel mai bun rezultat. Cu puțin efort și creativitate, vei avea o bucătărie pe care o vei iubi și în care te vei bucura de fiecare moment petrecut.

Amenajarea unei bucătării verzi, un loc fresh în casa ta

Tendințele amenajări unei bucătării micuțe – Idei și sfaturi utile

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI