23 Idei de amenajari exterioare cu gabioane care transforma spatiul

0
16494

23 Idei de amenajari exterioare cu gabioane care transforma spatiul

Primavara este un sezon fermecator, pe care il asteptam cu drag in fiecare an. O modalitate perfecta pentru a decora spatiul in perioada aceasta este cu gabioane.


Ce sunt gabioanele?

Pe scurt, aceste gabioane sunt structuri din plase de sarma sau din fier, umplute cu piatra. Suna atat de simplu si arata atat de bine! Ele asigura stabilitatea pamantului, cat si un peisaj absolut fabulos in gradina ta. Veti observa ca aceste gabioane sunt destul de putin folosite la noi, insa arata excelent si va sfatuim cu drag sa incercati si voi sa le includeti in design-ul gradinii.

De cele mai multe ori, femeile sunt cele care isi doresc sa isi reimprospateze design-ul in gradina, insa aceste amenajari cu gabioane pot conferi spatiului un aspect modern, care se vor potrivi cu orice gradina. In cel mai bun caz, aceste proiecte sunt acelea care vor atrage atentia atunci cand prietenii va vor vizita si atunci cand cei dragi va vor cere sfatul atunci cand isi vor dori si ei sa aduca un plus de noutate in gradina.

Piatra naturala este prima alegere pe care o facem atunci cand vine vorba de materialele pe care le cumparam deoarece este rezistenta si arata bine pentru o perioada mare de timp.


Partea buna a acestor amenajari este ca nu trebuie sa le ingrijesti si nu trebuie sa iti faci griji ca in anotimpul rece aceste decoratiuni nu vor arata bine sau ca va trebui sa le inlocuiti cu altceva deoarece rezista pe parcursul anului cu brio.

Noi va dorim spor la treaba si asteptam sa ne trimiteti si noua pozele cu decoratiunile realizate de voi sau poze cu cateva dintre ideile pe care vreti sa le puneti si voi in aplicare pe viitor.

Haideti sa vedem mai multe idei aici:


amenajari-exterioare-cu-gabioane-2

amenajari-exterioare-cu-gabioane-3

amenajari-exterioare-cu-gabioane-4

amenajari-exterioare-cu-gabioane-5

amenajari-exterioare-cu-gabioane-6

amenajari-exterioare-cu-gabioane-7

amenajari-exterioare-cu-gabioane-8

amenajari-exterioare-cu-gabioane-9

amenajari-exterioare-cu-gabioane-10

amenajari-exterioare-cu-gabioane-11

amenajari-exterioare-cu-gabioane-12

amenajari-exterioare-cu-gabioane-13

amenajari-exterioare-cu-gabioane-14

amenajari-exterioare-cu-gabioane-15

amenajari-exterioare-cu-gabioane-16

amenajari-exterioare-cu-gabioane-17

amenajari-exterioare-cu-gabioane-18

amenajari-exterioare-cu-gabioane-19

amenajari-exterioare-cu-gabioane-20

amenajari-exterioare-cu-gabioane-21

amenajari-exterioare-cu-gabioane-22

amenajari-exterioare-cu-gabioane-23

amenajari-exterioare-cu-gabioane-24

via