Garsonieră micuță, de 28 mp, amenajată confortabil, dar și elegant

Garsonieră micuță, de 28 mp, amenajată confortabil, dar și elegant

Amenajarea unei garsoniere micuțe poate fi destul de grea, mai ales dacă îți dorești un spațiu elegant, dar și încăpător.


Garsoniera de aici are numai 28 m², este amenajată într-un mod elegant, în nuanțe neutre, însă te poți inspira și adăugând câteva decorațiuni în culori vii. Este un loc unde te poți odihni, are o mulțime de spații de depozitare, dar și un loc pentru a lucra.

Zonă de relaxare

Zona de relaxare, dar și un mic spațiu pentru dining sunt amenajate cu ajutorul unei măsuțe mici. Aici poți lua micul dejun, te poți relaxa citind o carte, dar este și un loc pentru a te odihni. Acest loc este chiar pe balconul casei tale, un spațiu unde te poți relaxa și bucura de priveliște în același timp.

Măsuța este destul de mică, nu ocupă mult spațiu, iar lângă ea este amenajată o mică bibliotecă.


Ferestrele sunt construite din podea până în tavan, iar în acest mod te poți bucura de foarte multă lumină naturală, dar și de o priveliște fantastică.

Alegerea unui delimitator

Pentru a te bucura de o oarecare intimitate în garsoniera ta, te sfătuim să optezi pentru un delimitator. Acesta poate fi realizat pe comandă, astfel încât să corespundă cu mărimea pe care tu o dorești.

Delimitatorul cu astfel de rafturi este perfect pentru a poziționa aici atât cărți, ghivece, dar și multe alte obiecte decorative. Delimitatoarele pot avea și câteva din aceste rafturi acoperite într-o parte, astfel încât să fie și mai multă intimitate.


Bucătărie mică, dar încăpătoare

Pentru bucătărie s-a optat pentru dulapuri poziționate până lângă tavan, astfel încât să se poată profita de tot spațiul disponibil.

Mobilierul este realizat în nuanțe de gri și alb, cu anumite accente ce scot în evidență materialului. Bucătăria are și un blat destul de spațios pe care poți să pregătești mâncarea, dar și cafeaua sau ceaiul.

Apartament luminos, incapator, amenajat cu bun gust in doar 44 metri patrati

Decorarea deosebit de frumoasa a unei garsoniere de doar 35 metri patrati

Amenajarea unui apartament de doar 38 metri patrati, absolut superb

Amenajarea unui apartament de doar 38 metri patrati, absolut superb

Baie mică, dar elegantă

Baia este amenajată cu alb, o porțiune a peretelui vopsită în gri, dar și cu câteva nuanțe de bleu. Aceste combinații de culori fac din încăpere un spațiu extrem de elegant, frumos, un loc unde te poți relaxa după o zi lungă la serviciu.


În baie mai regăsim și o cabină de duș încăpătoare, mașina de spălat ascunsă într-un dulap elegant, dar și oglindă simplă, extrem de utilă.

Această garsonieră micuță are toate utilitățile necesare, multe spații de depozitare, fiind ideală pentru o persoană sau pentru un cuplu la început de drum.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI