25 idei de amenajari interioare scandinave pentru locuinta chic

25 idei de amenajari interioare scandinave pentru locuinta chic

Designul scandinav este inspirat de linii clare, functionalitate si lumina, culori discrete, multa textura pentru a adauga caldura si simplitate, totul pentru un aspect vizual foarte placut. Felul in care patrunde lumina in casa este foarte important in desigul scandinav, pentru ca in aceasta zona soarele apune mai devreme, astfel incat pastrarea luminii in casa este parte integranta a sistemului de proiectare.


Stilul minimalist, ideile prietenoase pentru buget sunt intotdeauna binevenite intr-o casa scandinava. Veți vedea o mulțime de produse de la Ikea, idei DIY inteligente, ornamente minimaliste, plantele folosite ca accesorii decorative si pereti albi, care de obicei sunt decorati cu opere de arta interesante (galeriile pe pereti sunt o necesitate).

Confort este de asemenea un concept important pentru o casa in stil suedez, cu utilizarea de piei, perne texturale și covoare in anumite zone, un semineu clasic in care arde lemnul, este cu siguranta de ajutor in noptile racoroase.

Adauga lumanari in camin pentru un iluminat ambiental. Alte elemente materiale care sunt, de obicei, gasite intr-un interior scandinav, includ podele din scandura de lemn, caramida expusa si tapet floral.


Ti-am pregatit mai jos o galerie foto cu 25 de idei scandinave de amenajari interioare care iti vor transforma casa intr-o locuinta chic.

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

idei scandinave 5

idei scandinave 6

idei scandinave 7

idei scandinave 8

idei scandinave 9

idei scandinave 10

idei scandinave 11

idei scandinave 12

idei scandinave 13

idei scandinave 14

idei scandinave 15

idei scandinave 16

idei scandinave 17

idei scandinave 18

idei scandinave 19

idei scandinave 20

idei scandinave 21

idei scandinave 22

idei scandinave 23

idei scandinave 24

idei scandinave 25

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI