Idei de suporturi care pun in evidenta plantele de apartament

Idei de suporturi care pun in evidenta plantele de apartament

Dupa atatea idei despre amenajarea gradinii cu flori, este timpul sa venim cu o serie de idei de a evidentia plantele de apartament. Cum altfel decat cu aceste idei de suporturi confectionate din sarma sau din lemn.


Cum evidentiem plantele de apartament –Idei de suporturi din sarma

Dintre multitudinea de plante de apartament, mai putin cunoscute dar usor de ingrijit, gasim si plantele de aer. Fac parte din categoria florilor nepretentioase, ceea ce ne face sa credem ca le putem expune oriunde in casa. Se comporta bine in orice fel de suport, incepand cu cele din lemn si pana la suporturile din sarma. Dar sa aflam cateva lucruri despre aceste flori.

idei de suporturi

De ce am ales plantele de aer ca exemplu de plante usor de ingrijit?

De ce am ales plantele de aer ca exemplu de plante usor de ingrijit? Pentru ca asa si este. Se numesc plante de aer pentru ca se hranesc doar cu umezeala din aer si rezista in orice conditii. De ce? Datorita faptului ca nu au nevoie de pamant.

idei de suporturi idei de suporturi

Cum evidentiem plantele de aer – Idei de aranjamente

Este foarte simplu sa evidentiem plantele de aer. Putem confectiona de exemplu suporturi din sarma sau putem folosi vechile rame din lemn pentru a pune in valoare frumusetea lor. Nu stiti cum? Iata!


idei de suporturi idei de suporturi

Cum se ingrijesc aceste plante – Sfaturi practice

Pentru ca nu au nevoie de pamant, aceste plante sunt ocolite de bolile specifice florilor de apartament. Udarea se face printr-o simpla spalare periodica sub un jet de apa. Prin urmare nu trebuie sa va fie teama ca le veti gasi ofilite daca plecati mai multe zile de acasa.

idei de suporturi idei de suporturi

Idei practice de suporturi pentru plantele de apartament

Am vazut impreuna o multime de idei practice de suporturi pentru plantele de aer, mare parte din ele confectionate din sarma. Dar mai sunt si alte idei de suporturi carora merita sa le acordam atentia cuvenita. Priviti!

idei de suporturi idei de suporturi idei de suporturi

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI