27 de idei de amenajari exterioare cu garduri si porti care desavarsesc aspectul casei

27 de idei de amenajari exterioare cu garduri si porti care desavarsesc aspectul casei

Imprejmuirea casei cu un gard construit din diverse materiale este modul nostru firesc de a avea propriul spatiu privat. Atat gardul cat si poarta de la intrare sunt doua element de design care definesc imaginea de ansamblu a casei. Urmarim asadar in acest articol idei de amenajari exterioare cu garduri si porti pentru imprejmuirea perimetrului in care locuim.


Imprejmuirea terenului – Idei de amenajari exterioare

Construirea unei locuinte presupune mai intai de toate imprejmuirea locului, pentru ca asa este normal sa fie. Ridicarea unui gard inseamna de fapt delimitarea de ceilalti vecini si de a avea propriul spatiu privat. Multitudinea de materiale existente pe piata comerciala permit constructii si amenajari din cele mai diverse, materiale care ne permit sa nu ne rezumam doar la cele clasice, precum lemnul sau betonul.

Caramida si piatra decorativa, doua materiale ideale pentru amenajari

Ca material de constructie, caramida este un produs obtinut dintr-un amestec de argila, nisip si apa, uscat la soare sau ars in cuptoare speciale. Este poate unul din cele mai preferate materiale, dupa lemn, pentru construirea unui gard care imprejmuieste casa.

Modele si idei de porti care se remarca prin eleganta

Poarta de la intrarea in curte ele un alt element de design care desavarseste aspectul curtii. Iar daca esti in cautarea unui model din care sa te inspiri, o poti face urmarind imaginile de mai jos.


amenajari exterioare

Piatra decorative este un alt material care permite o multime de amenajari exterioare, inclusive placarea gardurilor din beton. Iata!

amenajari exterioare

Nu incheiem acest articol cu idei de amenajari cu garduri si porti care desavarsesc aspectul exterior al casei, fara sa va spunem ca puteti adauga parerile voastre pe pagina noastra de facebook.

amenajari exterioare

Elemente artistice din fier care aduc exteriorului un plus de designamenajari exterioare


sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI