36 Idei uimitoare de a realiza proiecte folosind piatra de rau

36 Idei uimitoare de a realiza proiecte folosind piatra de rau

Incepem sa ne indragostim de un design cu accente naturale, care sa ne aduca incaperea si locuinta mai aproape de natura, nu-i asa? Fie ca este vorba de un design rustic, cu mult accent pus pe decoratiunile si obiectele de mobilier realizate din lemn, fie ca vorbim de aceste ornamente realizate cu ajutorul pietrei naturale, design-ul natural care tinde sa ne apropie mai mult de natura, ne face sa ne indragostim de el din ce in ce mai tare.


Cu un accent natural superb pe care il da oricarui decor, piatra de rau este din ce in ce mai folosita de catre toti cei care doresc sa aiba un design unic, reusit. Acest material este oferit de natura si ne face sa il indragim si mai mult datorita acestui lucru.

Bucataria si holul

Daca vreti sa construiti o insula in centrul bucatariei sau undeva intre bucatarie si hol (in cazul in care nu aveti pereti despartitori), aceasta insula poate fi redecorata folosind piatra naturala, ca in poza de mai jos.

Ce ne place noua cel mai mult la aceste obiecte amenajate si construite cu piatra naturala este faptul ca se curata usor si rapid. Aceste pietre nu sunt predispuse in a atrage mult praf.


piatra-de-rau-1

piatra-de-rau-2

piatra-de-rau-3

piatra-de-rau-4

Delimitatoare in gradina

Delimitatoarele realizate ca un mic sant pe care noi il decoram cu piatra de rau sunt perfecte pentru curtea din fata. Piatra de rau va crea un despartitor elegant intre podeaua de la terasa casei si restul curtii noastre.

piatra-de-rau-5

piatra-de-rau-6

piatra-de-rau-7

piatra-de-rau-8

Decoratiuni si ornamente simple

Daca doriti, puteti face si acest lucru: realizarea unor decoratiuni simple, fara a fi necesara munca sau interventia unui specialist este la-ndemana noastra. Folositi pietricele mici de rau pentru a realiza ce obiecte de decor va plac voua cel mai mult.

piatra-de-rau-9

piatra-de-rau-10

piatra-de-rau-11

piatra-de-rau-12

piatra-de-rau-13

piatra-de-rau-14

piatra-de-rau-15

piatra-de-rau-16

piatra-de-rau-17

piatra-de-rau-18

piatra-de-rau-19

piatra-de-rau-20

piatra-de-rau-21

piatra-de-rau-22

piatra-de-rau-23

piatra-de-rau-24

piatra-de-rau-25

piatra-de-rau-26

piatra-de-rau-27

piatra-de-rau-28

piatra-de-rau-29

piatra-de-rau-30

piatra-de-rau-31

piatra-de-rau-32

piatra-de-rau-33

piatra-de-rau-34

piatra-de-rau-35

piatra-de-rau-36

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI