Cum sa readuci la viata un spatiu micut – Idei colorate de amenajari

Cum sa readuci la viata un spatiu micut – Idei colorate de amenajari

O serie de idei colorate te ajuta sa readuci la viata un spatiu micut, ce parea banal si amenajat cu lipsa de imaginatie.


Atunci cand vine vorba de curtea ta, poti alege sa readuci acest spatiu la viata si prin intermediul decoratiunilor, nu numai prin intermediul florilor. Ce-i drept, nimic nu se compara cu florile colorate, ce transmit o stare de bine si multa voie buna. Cu ajutorul unor mici trucuri insa, poti face ca gospodaria ta sa fie mai frumoasa si mai plina de viata.

Vopsea colorata, cauciucuri si imaginatie – Ingredientele unui proiect magic

Opteaza pentru a te concentra pe o singura culoare – Decor spatiu micut

Atunci cand vine vorba de ornamentele din curte, poti alege o tematica care sa se potriveasca cu personalitatea ta. Fie ca alegi mov, un albastru aprins sau rosu, poti amenaja curtea concentrandu-te pe o singura culoare.

Este simplu sa iti transformi gospodaria intr-un loc unic atunci cand iti doresti acest lucru. Proiectele pot fi realizate chiar de tine, acest aspect fiind prietenos cu bugetul tau, dar iti ofera si sansa sa creezi proiectele pe care le doresti.


Intrebuintari impresionante la care nu te-ai fi gandit pentru paletii din lemn

Oaza ta de relaxare

Oricat de micut ar fi spatiul disponibil, de o oaza de relaxare are oricine nevoie. Zilele grele de munca pot sa se transforme in momente mai placute daca acasa te asteapta un loc relaxant, placut.
Alege sa amenajezi si tu un astfel de spatiu si opteaza pentru ornamente cat mai colorate. Acestea vor aduce culoare si luminozitate in gospodaria ta, indiferent de vremea de afara.
Bancuta pe care te relaxezi poate fi realizata din paleti de lemn, materiale versatile si ideale pentru orice curte, gradina sau pentru interiorul casei.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI