Bucatarie mica – Idei de amenajari, galerie foto superba si sfaturi utile

Bucatarie mica – Idei de amenajari, galerie foto superba si sfaturi utile

Pentru amenajarea unei astfel de bucatarii mici este esential sa tii cont de cateva sfaturi utile si sa te inspiri din galeria foto de aici.


O bucatarie mica poate deveni spatiul ideal pentru a gati, dar si pentru a te relaxa la cafea cu cei dragi. Tot ce trebuie sa faci este a amenajezi spatiul in functie de zonele de care ai nevoie. Orice bucatarie are nevoie de o zona de gatit, dar si de o zona pentru a te bucura de cafea sau pentru a lua micul dejun.

Inspira-te si din aceste idei de organizare in bucatarie sau de amenajare a unor bucatarii in forma literei U.

Alege mobilier multifuntional

Poti opta pentru o masa rabatabila pe care sa o folosesti si atunci cand prepari mancarea, dar si atunci cand iei pranzul cu cei dragi. Daca nu ai suficient spatiu in bucatarie in restul zilei, strangi masa si te bucuri de locul disponibil.


Mobilierul multifunctional este ideal pentru persoanele ce nu detin o bucatarie mica. In apartamentele din Romania exista atat bucatarii inguste, cat si bucatarii patrate, dar micute. Ideile pe care ti le prezentam astazi se potrivesc pentru ambele tipuri de bucatarii, indiferent de forma sau de dimensiunea lor.

Idei frumoase pentru amenajarea unei bucatarii superbe, primitoare

Opteaza pentru culori pastelate – Sfaturi utile

Cu totii stim ca o nuanta deschisa are puterea de a iti face bucataria sa para mai mare. Acest truc functioneaza pentru orice incapere. Cu toate acestea, atunci cand alegi o culoare deschisa, nu te opri doar la nuante de crem si bej. Opteaza pentru culori pastelate, culori care sa iti puna in valoare incaperea, dar si personalitatea.
Inspira-te din ideile pe care ti le-am pregatit astazi pentru a iti transforma bucataria dintr-un spatiu mic, intr-un spatiu absolut superb.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI