Amenajarea cat se poate de eleganta a unui dormitor micut

Amenajarea cat se poate de eleganta a unui dormitor micut

Descopera amenajarea eleganta a unui dormitor micut: Creeaza-ti decorul mult visat chiar si intr-un dormitor mic, cu aceste idei de design elegant, confortabil si creativ pentru camera ta.


Exista o multime de trucuri si sfaturi eficiente pentru a decora un dormitor micut, insa important este sa le alegem pe cele care se potrivesc spatiului nostru. Fiecare incapere este diferita, dar si fiecare om are personalitatea sa, nevoile si dorintele diferite. De aceea, atunci cand alegem decorul potrivit pentru camera, acesta trebuie nu doar sa se potriveasca cu spatiul, ci si sa fie pe placul nostru.

De ce tinem cont atunci cand amenajam dormitorul

Creativitatea este un factor important atunci cand vine vorba de decorarea dormitorului, insa este important sa tinem cont si de alti factori. De exemplu, pozitionarea ferestrelor din camera ne ghideaza atunci cand vine vorba de aranjarea mobilierului din dormitor. Modul in care patrunde lumina naturala in camera este important, mai ales atunci cand vine vorba de un dormitor mic.

De aceea, fa tot posibilul si nu acoperi ferestrele cu piese de mobilier si cu decoratiuni inalte. In acest fel, atunci cand vei avea nevoie de lumina naturala, aceasta va patrunde in camera ta usor.


Un alt factor de care sa tii cont atunci cand vine vorba de decorarea casei tale este forma incaperii, dar si dimensiunea acesteia.

Nu uita ca dormitorul este un refugiu, o oaza de relaxare pentru tine, asa ca nu trebuie incarcata cu multe piese de mobilier. Cu toate acestea, mobilierul trebuie sa fie suficient de incapator pentru toata lucrurile tale, dar si pentru lenjerii de pat si alte accesorii.

Corpurile de iluminat din camera

Despre importanta luminii din dormitorul tau am discutat mai multe in acest articol. Citeste-l si apoi vei putea decide daca pui corpuri de iluminat doar pe tavan – pentru ca lumina sa se imprastie in intreaga camera – sau optezi pentru aplice de perete si o lampa pentru birou.


De asemenea, iubitorii de carti vor prefera si sa aiba corpuri de iluminat langa pat, pe noptiera sau langa tablia patului. Sunt creative, utile pentru noptile tarzii si, mai mult decat atat, sunt la-ndemana si nu va trebui sa te ridici din pat atunci cand le stingi.

Patul, un element important in dormitorul tau

Te sfatuim sa alegi o saltea de calitate, confortabila, in care sa investesti un buget ceva mai mare. Somnul este foarte important atat pentru sanatatea ta psihica, cat si fizica. Confortul din timpul somnului va dicta cat de obosit vei fi a doua zi sau cat de multa energie vei avea.

Cand vorbim de piesele de mobilier de baza dintr-o camera, patul este acela care dicteaza intreg decorul in dormitor. De aceea, inainte de a alege mobilierul din camera, alege forma si marimea patului.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI