Obiecte decorative din sfoara – Vedem aici idei de a decora sticlele, dar nu numai

Obiecte decorative din sfoara – Vedem aici idei de a decora sticlele, dar nu numai

Chiar daca sunt niste obiecte decorative la care s-a folosit sfoara ca accesoriu principal, in nici un caz nu putem spune despre ele ca sunt simple sau banale. Ba dimpotriva, unele din ele sunt chiar spectaculoase. In schimb putem spune despre accesoriile care s-au folosit la decorarea lor ca sunt simple si banale, si chiar daca necesita multa munca pentru a fi realizate, parerea noastra este ca nu ar trebui decat sa avem rabdare si timp pentru a le finaliza.


Asadar cei carora timpul sau rabdarea nu le lipseste, le-am pregatit cateva proiecte care se incadreaza in categoria proiectelor medii ca si grad de dificultate si le-am ales tocmai datorita finetii cu care au fost confectionate. Prin urmare daca vreti sa stati in casa la caldura si vreti sa va petreceti timpul intr-un mod creativ, iata o serie de imagini din care sa va inspirati, cum altfel decat de a realiza niste proiecte frumoase de weekend.

Dar mai inainte de a urmari imaginile de astazi si de a va descrie in cateva cuvinte modul de lucru, trebuie sa va spunem ca in afara de sfoara mai aveti nevoie de un lipici transparent si fluid, dar si de accesorii marunte asa cum sunt margelele, dar si boabe de cafea, un accesoriu destul de interesant, spunem noi.

Modul de lucru nu este atat de greu pe cat ati fi crezut. Singurul lucru pe care ar trebui sa-l stiti este faptul ca sfoara se lipeste de la gatul sticle spre baza.


Nu putem incheia fara sa va spunem ca daca ar fi sa facem un clasament al acestor obiecte decorative, nu am fi in stare sa-l enumeram pe cel mai frumos, deoarece ne plac toate, dar va dezvaluim totusi ca avem unul preferat.

obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative obiecte decorative

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI