Usi de interior superbe – Cum sa alegi usa potrivita pentru casa ta

Usi de interior superbe – Cum sa alegi usa potrivita pentru casa ta

Usi de interior: Descopera sfaturile care te vor indruma sa alegi usa de interior perfecta pentru casa, in functie de model, material, dar si alti factori.


Atat usile de interior, cat si parchetul sau geamurile sunt lucruri ce nu se schimba usor in casa. De aceea, atunci cand le achizitionezi trebuie sa stii ca aceasta achizitie trebuie sa fie una gandita. In ceea ce priveste alegerea materialelor, alege lucruri rezistente si calitative. In acest fel, nu va trebui sa le inlocuiesti curand, stricand astfel lucrurile din jur.

Cum alegi usa potrivita pentru casa ta

In primul rand, masuratorile sunt foarte importante atunci cand vine vorba de alegerea usii pentru casa ta. Daca esti in proces de renovare, ai grija ca masuratorile sa fie facute tinand cont de sapa turnata sau de ramele usii. Daca inlocuiesti o usa veche, te sfatuim sa ii masori si acesteia lungimea, grosimea si latimea.

De asemenea, atunci cand achizitionezi usa, tine cont si de sensul acesteia de deschidere. Pentru a te orienta, poti sa tii cont de balamale. Daca balamalele se afla pe partea stanga, deschiderea usii se face pe stanga. Daca balamalele se afla pe partea dreapta, deschiderea usii se face pe partea dreapta.


Alegerea usilor glisante

Astfel de usi glisante sunt si ele ideale pentru casa ta, mai ales daca acestea fac trecerea dintre hol si living room. Sunt ideale pentru incaperile mici, oferind un design modern locuintei.

In ceea ce priveste materialul, acesta poate fi atat lemn masiv, un material foarte rezistent, dar poti opta si pentru usi din MDF. MDF-ul este un material foarte popular, dens, puternic si durabil. Sunt mai accesibile la pret decat usile din lemn masiv, dar sunt foarte bune. De asemenea, asigura o buna izolare fonica.

 

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI