Amenajarea unor spatii rustice deosebit de frumoase si creative

Amenajarea unor spatii rustice deosebit de frumoase si creative

Decoreaza-ti gospodaria folosind inspiratia acestor spatii rustice superbe, cu ornamente din lemn si piatra naturala. Design-ul rustic este unul dintre cele mai calduroase tipuri de design atunci cand vine vorba de renovarea interioara, dar si de cea exterioara.


Reprezentat de lemn, piatra, dar si alte elemente naturale, design-ul rustic te duce cu gandul la familie, vacante, dar si relaxare. Atunci cand vedem anumite incaperi decorate cu lemn ne bucuram si le asociem cu o cabanuta de la munte. In unele dintre aceste incaperi putem sa ne relaxam, iar altele pot fi decorate pentru a crea un spatiu de lucru.

Tavanul din lemn, ideal pentru spatii rustice superbe

Tavanul din lemn poate avea grinzi din lemn, grinzi ideale pentru o bucatarie sau un living room. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont ca aceste modalitati de a amenaja incaperea sunt ideale pentru o casa cu incaperi mai inalte, nu si pentru apartament.

Pozitionarea grinzilor din lemn intr-o incapere micuta poate sa aglomereze si mai mult incaperea. Le poti inlocui cu alte elemente din lemn care sa iti faca casa mai frumoasa.


Ornamente din piatra naturala infrumuseteaza incaperea

Poti sa alegi sa decorezi un perete intreg cu piatra naturala sau ca optezi pentru anumite elemente realizate din acest materia. Indiferent ce optiune alegi, piatra naturala este un material ce infrumuseteaza incaperea si te duce cu gandul la natura.

Ca si lemnul, piatra naturala se incadreaza perfect intr-un decor rustic. Foloseste elementele din piatra si pentru curte daca vrei sa reamenajezi spatiul in care iti petreci timpul liber.

Accente rustice pentru un dormitor de poveste

Design rustic pentru dormitor – De la incaperi mici la spatii impresionante

Dormitor decorat cozy, in stil rustic, deosebit de frumos si relaxant

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI