Cum sa transformi curtea si gradina ta cu acesti 5 pasi simpli

Cum sa transformi curtea si gradina ta cu acesti 5 pasi simpli

Spatiile precum curtea si gradina ta sunt locuri ideale pentru relaxare si pentru a intampina si distra musafirii. Daca gradina si curtea ta au nevoie de cateva imbunatatiri, ti-am pregatit aici 5 pasi simpli prin care poti sa le transformi in totalitate.


Poti alege sa parcurgi toti pasii, insa poti opta si pentru a trece prin doar doi sau trei pasi.

Adauga flori in curtea si gradina ta

Spatiile din exterior nu sunt complete daca nu au plante si flori.

Poti opta pentru a muta cateva ghivece cu flori afara, insa poti alege si sa plantezi flori in solul din curtea ta. Daca iti faci griji in ceea ce priveste ingrijirea plantelor, poti incepe cu flori usor de crescut, micute si apoi poti sa le inmultesti treptat.


Flori roz, absolut superbe, flori care infrumuseteaza orice curte sau terasa

Mobila de exterior

Mobilatul exterior este o alta metoda absolut superba de a infrumuseta spatiul de afara.

Cand alegi mobila pentru exterior, gandeste-te cum vei utiliza acest spatiu. Pentru musafirii tai poti opta pentru o masa, cateva scaune si nu uita sa alegi umbrele de soare, dar si cateva perne confortabile.

Mai mult decat atat, daca ai copii, este important sa le crezi si lor un mic spatiu de joaca in exteriorul casei.


Corpuri de iluminat superbe pentru o atmosfera spectaculoasa in curte

Amenajarea unei terase

O terasa cu podeaua din lemn poate fi excelenta pentru curtea casei tale sau pentru gradina ta. Aceasta transforma in totalitate si poti spune aici atat mobilier, covoare pentru exterior, lumini si corpuri de iluminat absolut superbe, dar si ghivece cu flori.

Bucatarie exterioara

Sa ai o curte, indiferent de cat de mica este aceasta, inseamna sa te bucuri de un spatiu cu adevarat frumos. O zona pentru gatit amenajata in curtea casei tale poate fi reprezentata de un mic gratar sau de o bucatarie construita in prelungirea casei tale.

Te poti baza pe spatiul de aici construind treptat ceea ce iti doresti. De exemplu, poti incepe cu un mic gratar, apoi poti acoperi spatiul ajungand chiar sa ai o intreaga bucatarie exterioara cu gratar, cuptor, grill si frigider.


Spatiu pentru relaxare

Un spatiu pentru relaxare amenajat in curtea sau gradina ta poate fi creat exact pe placul tau. De exemplu, poti alege pentru un balansoar sau un leagan care te ajuta sa te relaxezi. Mai mult decat atat, daca doresti, poti sa construiesti aici o pergola sau un foisor superb unde sa te poti relaxa singur sau impreuna cu cei dragi.

Este important sa iti pui amprenta pe decorarea spatiul exterior pentru a putea sa te bucuri de un loc cu adevarat fantastic.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI