Pomi, caluti de mare, pasari, toate realizate din nasturi colorati

Pomi, caluti de mare, pasari, toate realizate din nasturi colorati

Credem ca ideea de a folosi nasturii la realizarea de obiecte decorative s-a nascut pur si simplu din dorinta unei persoane oarecare de a-i sorta pe marimi si pe culori, insirandu-i frumos pe o coala de hartie. Spre surprinderea noastra, iata ca si nasturii sunt potriviti pentru astfel de decoratiuni.


Asadar daca aveti nasturi de diferite marimi si culori, priviti ce decoratiuni interesante si frumoase puteti confectiona din ei.

Spre exemplu, pentru a realiza mici tablouri de perete, nu trebuie decat sa urmariti conturul unui desen pe o bucata de carton sau panza de sac. Iar partea cea mai usoara o reprezinta faptul ca puteti sa-i lipiti pur si simplu, fara sa va chinuiti sa-i coaseti.

De departe cele mai frumoase decoratiuni din nasturi sunt acelea realizate sub forma de pasari dar si cele sub forma de animale salbatice. Micile vietati subacvatice si-au gasit si ele intruchiparea in astfel de decoratiuni , referindu-ne desigur la calutii de mare.


Va invitam asadar sa va inspirati din ideile de astazi pentru a crea obiecte decorative deosebite din lucruri marunte. In felul acesta scapati si de nenumaratii nasturi pe care i-ati strans, crezand ca-i veti folosi intr-o buna zi. Iata ca puteti sa-i folositi!

nasturi-1

nasturi-2

nasturi-3

nasturi-4

nasturi-5

nasturi-6

nasturi-7

nasturi-8

nasturi-9

nasturi-10

nasturi-11

nasturi-12

nasturi-13

nasturi-14

nasturi-15

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI