Balustrada, un element important de design – 20 de idei de amenajari interioare

Balustrada, un element important de design – 20 de idei de amenajari interioare

Tot mai multe persoane aleg sa se retraga din apartamentele de la bloc in case construite pe pamant, motivul principal fiind acela ca este mai frumos si mai sigur sa-si duca traiul de zi cu zi intr-o astfel de locuinta. De aceea daca va numarati printre privilegiatii care locuiesc la casa si va aflati in faza de design interior, faza, care in opinia noastra inghite cei mai multi bani, si spunem asta nu pentru ca am fi niste cunoscatori in domeniul constructiilor, ci pentru ca si noi am trecut prin asa ceva, va supunem atentiei 20 de idei de amenajari interioare, mai precis a spatiului ocupat de scari. Ca sa fim si mai precisi, cele 20 de idei de amenajari din acest articol se refera la felul cum sunt decorate scarile interioare cu balustrade metalice.


Daca ar fi sa vorbim despre modelele de balustrade din imaginile de astazi, am putea spune despre ele ca sunt inspirate, din punct de vedere al designului, din natura inconjuratoare si ar trebui sa recunoastem ca sunt destul de interesante ca aspect, deoarece ne sunt prezentate sub forma de frunze, de crengi sau buchete de flori, toate realizate cu maiestrie din metal.

Insa exista si imagini cu modele de balustrade traforate. Si daca tot am amintit de traforate, am avut recent un articol cu modele de garduri traforate, articol pe care va invitam sa-l revedeti, insa ceea ce vrem sa va spunem este faptul ca modelele traforate ne-au uimit prin aspectul lor dantelat. La fel si aceste idei de amenajari interioare cu balustrade.

Despre costuri nu va putem spune prea multe, insa va putem spune despre aceste amenajari cu balustrade ca sunt spectaculoase, prin urmare va invitam va inspirati din ele, asta daca va doriti ceva special pentru interiorul casei voastre. Priviti!


amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI