Cum să amenajezi un dormitor micuț, confortabil cu aceste idei fantastice

Cum să amenajezi un dormitor micuț, confortabil cu aceste idei fantastice

Un dormitor micuț poate să îți reflecte în totalitate personalitatea, în funcție de paleta cromatică și stilul pe care tu îl alegi. Aceste idei te vor inspira.


În dormitor te relaxezi, poți amenaja un mic spațiu de lucru în cazul în care muncești de acasă, dar este și un loc unde te vei odihni. De aceea, această încăpere trebuie să fie împărțită în mod vizual, astfel încât cele trei spații să fie delimitate.

Dormitoare cu ferestre mari

Dacă ai o fereastră mare în dormitorul tău, te sfătuim să poziționezi aici o draperie, astfel încât aceasta să facă întuneric în cameră atunci când vrei să te odihnești. Acele inele pentru a strânge draperia sunt ideale pentru momentele în care vrei ca în încăperea ca să pătrundă lumina naturală.

Lumina naturală va face ca dormitorul tău să pară mai mare, mai aerisit și mai încăpător. Mai mult decât atât, dacă vrei să poziționezi și câteva ghivece cu plante în dormitorul tău, ține cont de nevoile lor. Plantele vor avea nevoie de lumină naturală pentru a se dezvolta și pentru a crește sănătos.


Poziționarea corpurilor de iluminat

Corpurile de iluminat sunt importante în orice încăpere, dar mai ales în dormitorul tău. Acestea pot fi poziționate atât pe tavan, pentru a împrăștia lumina în întreaga încăpere. De asemenea, o lampă de birou poate fi perfectă pentru momentele în care lucrezi.

Corpurile de iluminat de tip instalații cu lumină galbenă sunt perfecte pentru un ambient fantastic.

Nu uita să poziționezi și o lampă pentru citit în dreptul patului, astfel încât să o poți folosi ori de câte ori ai nevoie.


Dormitoare micute, cozy, care iti ofera o stare placuta de bine

Depozitarea in dormitor – Idei super creative pentru depozitarea lucrurilor

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI