Daca nu stii cum sa decorezi platourile cu aperitive, priveste aici idei practice
Sarbatoarea Pastelui este sarbatoarea care aduna in jurul mesei persoanele dragi, de aceea totul nu poate arata decat perfect, de la decoratiuni si pana la preparatele gustoase. Cu siguranta si anul acesta v-ati propus ca in meniul de Paste, in afara de traditionalele bucate romanesti precum vestitele si delicioasele sarmalutele in foi de varza sau celebra salata de boeuf, sa includeti si salatele sau platourile cu aperitive, prin urmare ne-am zis ca nu ar fi rau sa aflam impreuna din acest articol cateva idei practice de a le orna intr-un mod cat mai original.
Inca nu simtim aromele bucatelor pe care gospodinele ar trebui sa le pregateasca si asta deoarece mai este ceva timp pana la marea sarbatoare crestineasca, insa felul cum le prezentam in farfurie spune despre noi ca suntem nu doar gazde primitoare ci si gazde pricepute in bucatarie.
Idei practice de a modela diversele salate din legume proaspete sub forma de ciupercute!
Doriti sa impresionati cu niste decoruri originale? Ia priviti acest cosulet impletit din sticks-uri si foi de ceapa verde. Umplut cu o salata de sezon, nu poate decat sa starneasca admiratia musafirilor si cu siguranta nimeni nu va dori sa strice aranjamentul.
Am ales aceste idei practice deoarece suntem aproape siguri ca si voi aveti delicatese in meniul de Paste. Spre exemplu, daca ati inclus in meniu branzeturi dulci, ce parere aveti de idee de a le prezenta pe masa festiva sub forma unui iepuras. Nu stiti cum? Priviti imaginea de mai jos.
Este simplu de ornat platourile cand avem atatea radacinoase din care sa realizam modele apetisante, precum aceste flori portocalii din morcovi. Foile de ceapa verde si cotorul de la un ardei iute ne ajuta sa finalizam decorul. Priviti!