Trucuri deosebite pentru a pune in valoare o bucatarie alba

Trucuri deosebite pentru a pune in valoare o bucatarie alba

Amenajarea unei bucatarii poate fi o adevarata provocare, mai ales cand vine vorba de o bucatarie alba. Nu stii ce materiale sa alegi si vrei ca rezultatul final sa fie unul deosebit.


Fie ca stai la bloc sau la casa, amenajarea unei incapere trebuie sa fie in armonie cu restul casei. Ai grija sa alegi culori care sa se imbine armonios, dar si un design care sa se asorteze cu cel ales pentru restul incaperilor.

Daca vei alege o bucatarie moderne, un dormitor rustic si un hol vintage, risti ca gospodaria sa para aglomerata, iar incaperile obositoare.

Bucatarii amenajate in alb

Avantajul unei bucatarii albe este ca aceasta nu se va demoda niciodata. O bucatarie alba denota eleganta si stil, iar daca o sa vrei sa vinzi casa la un moment dat, acest aspect ii va da un plus de valoare.


Un alt avantaj pe care il are albul este faptul ca ii ofera incaperii un aer deschis, iar bucataria o sa para incapatoare, aerisita si va fi mai luminoasa.

Alege marmura ca si material principal!

O bucatarie alba necesita costuri putin mai mari, daca vrei ca rezultatul final sa fie spectaculos. De aceea, marmura este perfecta si se incadreaza de minune intr-un decor ca acesta.

Alege ca si material pentru blatul din bucatarie o marmura alba, simpla.


bucatarie alba

Joaca-te cu materialele!

Combina diverse materiale in bucataria ta, insa pastreaza albul ca si element principal. Poti opta pentru o mobila alba si pentru o podea din lemn, superba.

bucatarie alba

Adauga un element care sa iasa in evidenta!

O bucatarie alba trebuie sa aiba si un element sau un accesoriu care sa iasa in evidenta pentru ca spatiul sa nu devina banal.

De data aceasta, sfatul nostru este sa optati pentru un covoras atragator, elegant. Partea buna este ca atunci cand te plictisesti de acest covor, il poti schimba imediat, iar design-ul bucatariei tale se va schimba din nou, ca printr-o minune. Micile detalii pot sa faca diferenta!


bucatarie alba

Obtine impact vizual!

Alege elemente negre combinate cu bucataria alba si vei obtine un impact vizual cu adevarat puternic. Poti alege accesorii negre precum: bateria de la chiuveta, scaunele negre sau alte decoratiuni simple, care sa iasa in evidenta intr-un mod elegant.

Bineinteles ca te poti juca si cu alte culori care sa iasa in evidenta, precum rozul. 

Adauga corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat dau o nota eleganta in bucataria ta. Alege lampile decorative, negre, care sa iti scoata in evidente aceasta incapere frumoasa.

Joaca-te cu finisajele!

Pentru a fi sigur ca bucataria ta nu va fi una prea simpla, joaca-te cu finisajele. Alege finisaje mate pentru o parte din bucatarie si finisaje stralucitoare pentru alte cateva corpuri de mobilier. Joaca-te cu aceste finisaje pentru a aduce un plus de eleganta in bucataria ta!

O bucatarie trebuie sa reflecte, in primul rand, personalitatea ta. Inainte de a alege culorile, texturile sau alte accesorii, asigura-te ca ai amenajat bucataria intr-un mod practic, astfel incat aceasta sa satisfaca toate nevoile pe care le ai.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI