Cum sa amenajezi creativ holul casei tale – Idei de design pentru hol

0
176

Cum sa amenajezi creativ holul casei tale – Idei de design pentru hol

Holul casei tale are nevoie de cateva detalii care sa-l scoata in evidenta. Poate o oglinda cu rama deosebita, un cuier unic sau un covor care sa acapareze atentia. Toate aceste detaii fac diferenta si te ajuta sa te bucuri de un hol deosebit, absolut superb.


Alegerea unor piese de decor, ornamente, dar si piese de mobilier unice te vor ajuta sa valorifici acest spatiu, sa-l scoti in evidenta.

Alegerea unei oglinzi

Oglinda este un accesoriu perfect pentru holul tau. De obicei, holurile sunt spatii slab luminate sau deloc luminate, astfel incat o oglinda poate fi ideala pentru acest loc. Ea imprastie lumina artificiala din incapere si mareste spatiul din punct de vedere vizual, tinand loc unei ferestre.

Pentru a scoate spatiul in evidenta, alege oglinda cu rama deosebita, iesita din comun, astfel incat sa te bucuri de un spatiu amenajat creativ. Holul casei tale este o incapere ce nu trebuie sa iti scape atunci cand vine vorba de un design frumos, un design in armonie cu intreaga casa.


Spatiul pentru haine

Pe holul casei tale ai nevoie de obicei de un cuier sau de un mic dressing pentru a depozita hainele. Daca ai unor micuti, atunci opteaza pentru un cuier lipit de peretele tau, in cuier care sa nu ocupe mult spatiu.

Daca pe holul tau ai ceva mai mult loc, atunci poti amenaja fara probleme undressing incapator unde sa iti aranjezi hainele, incaltamintea, dar si alte accesorii precum umbrela de ploaie sau palaria.

Iti oferim inspiratie si in galeria foto de mai jos, astfel incat tu sa alegi ideile potrivita pentru amenaja un hol absolut superb.


Transformarea unui hol mic, banal, intr-o incapere multifunctionala

Dormitoare mici, dar cu spatii de depozitare si loc de relaxare confortabil

Dormitoare cu spatii de depozitare practice, eficiente, dar chic

sursa foto: Pinterest