Cum sa transformi puloverele vechi in proiecte frumoase de Craciun

Cum sa transformi puloverele vechi in proiecte frumoase de Craciun

Puloverele vechi pot fi transformate in decoratiuni magice, ideale pentru sarbatoarea care se apropie. Realizeaza si tu ornamente frumoase de Craciun!


Exista acele piese vestimentare de care ne atasam si pe care nu reusim sa le dam altcuiva sau sa le aruncam. Cu toate acestea, respectiva piesa ori s-a deteriorat, ori nu ne mai vine. De aceea, in articolul de astazi ne-am gandit sa va oferim cateva idei frumoase pentru a refolosi puloverele vechi.

Proiecte Do It Yourself

Fie ca vrei sa impachetezi un cadou pentru cineva drag sau ca vrei sa gasesti idei creative pentru a refolosi hainele vechi, articolul de astazi iti ofera cateva idei haioase.

Realizeaza coronite decorative

Pentru casa ta, poti realiza o coronita decorativa folosind globulete si fundite, crengute de brad sau chiar un astfel de pulover mai vechi.


Refoloseste puloverul vechi pentru a imbraca o cana

Canile frumoase in care bem ciocolata calda in preajma sarbatorilor de iarna pot fi „imbracate” cu ajutor unui pulover vechi. Arata bine, se potriveste perfect cu acest anotimp si pot fi daruite si drept cadou cuiva drag.

Realizeaza fete de perna

Cu siguranta, asta este cea mai creativa idee. Realizati din pulovere vechi fete de perna confortabile, pufoase si frumoase.

Fie ca fetele de perne se asorteaza sau nu, acestea pot fi colorate si iti pot face incaperea mai frumoasa!


Decoreaza o lampa din casa ta

Fie ca este vorba de lampa banala careia vrei sa ii schimbi design-ul sau de o lampa care s-a deteriorat si vrei sa o ajute sa arate mai bine, decoreaza o lampa cu un polover vechi si transforma acea lampa intr-o decoratiune frumoasa pentru casa ta!

Pune-ti imagiantia la incercare si realizeaza cele mai frumoase ornamente si decoratiuni pentru casa ta. 

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI