Cauciucuri vechi – 28 idei de a le transforma in obiecte decorative

Cauciucuri vechi – 28 idei de a le transforma in obiecte decorative

Cauciucuri vechi – o solutie interesanta de a le recicla transformandu-le in obiecte decorative cu care iti poti infrumuseta gradina casei.
Am avut multe articole dedicate doamnelor, insa astazi avem unul doar pentru domni. De ce?  Pentru ca ei au forta fizica necesara de a realiza unele din proiectele pe care am ales sa vi le prezentam. Doar n-o sa lasati doamnele sa se chinuie la tait cauciucuri vechi, in primul rand pentru ca nu au puterea necesara si apoi pentru ca este o munca mai mult pentru barbati decat pentru femei. Insa daca veti considera ca aveti totusi nevoie de ajutorul partenerelor voastre, atunci le puteti ruga sa aplice straturile de vopsea pe obiectele decorative realizate de voi,  pentru ca ele se pricep desigur mai bine sa asorteze culorile.  De aceea zicem ca ar trebui sa dati frau liber imaginatiei, sa scoateti uneltele necesare si sa va apucati de treaba.


Cu care proiect ar trebui sa incepeti? Cu cel mai frumos zicem noi. O sa spuneti ca toate sunt frumoase si aici aveti dreptate. Spre exemplu puteti realiza niste suporturi pentru flori sub forma de pasari. Sunt putin mai grele, trebuie sa recunoastem asta. Dar cum nimic nu se obtine fara efort, satisfactia va fi cu atat mai mare.  Insa nu va impiedica nimeni sa le alegeti si pe cele usoare.

Asadar daca ai astfel de cauciucuri vechi si vrei sa le reciclezi intr-un mod creativ priveste proiectele de astazi si alege unul pentru a-l realiza,  iar daca acela este pentru locul de joaca al celor mici, va garantam noi ca se vor bucura foarte mult. Cu siguranta vor fi entuziasmati la gandul ca le veti confectiona un scranciob doar pentru ei sau de ce nu un balansoar sub forma unui calut.

18

19

20

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

1

2

3

5

6

10

11

12

cauciucuri

cauciucuri

cauciucuri

cauciucuri

cauciucuri

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI