Piatra de rau transpusa in 36 de proiecte absolut uimitoare

0
363

Piatra de rau transpusa in 36 de proiecte absolut uimitoare

Tuturor ne plac din ce in ce mai mult elementele naturale si dorim sa le introducem in design-ul casei noastre. Fie ca este vorba de interiorul sau de exteriorul casei, putem aduce natura mai aproape prin intermediul unor proiecte frumoase, creative, cu un aspect de vis. Vezi si tu cum poti transpune piatra de rau in 36 de proiecte excelente atat pentru interior, cat si pentru exteriorul casei tale, chiar in randurile ce urmeaza.


Pentru exteriorul casei tale, poti reamenaja aleile din gradina folosind piatra naturala de rau. In curte, daca ai astfel de atomizoare si pompe de stropit, le poti face sa arate mai estetic amenajand locul din jur cu piatra naturala, superba. Langa fantana ta ai astfel de hidrofoare? Ai grija ca design-ul sa arate impecabil, folosind trucurile noastre din articolul de mai jos.

Piatra naturala in bucatarie

Daca ai suficient spatiu in bucatarie, poti realiza o insula pe care sa poti gati, pe care sa pregatesti mancarea inainte de a o baga la cuptor sau pe care sa poti curata legumele si fructele atunci cand este cazul. De asemenea, aceasta insula din bucatarie poate fi folosita si pe post de bar atunci cand dai o petrecere. Alege sa ii schimbi aspectul folosindu-te de piatra naturala, iar blatul acesteia poate fi realizat din marmura sau granit.

Delimitatoare de gradina

In gradina sau in curtea casei, realizeaza astfel de delimitatoare realizate din piatra naturala, care ii vor da aspectul pe care mereu ti l-ai dorit pentru tine si casa ta. Se presupune ca terasa este locul in care alegi sa iti petreci timpul liber, locul in care doresti sa te relaxezi si sa te desprinzi de tot ce inseamna stres. Ei bine, cu un design ce iti aduce terasa mai aproape de natura, te asiguram ca acest loc va fi oaza ta perfecta de liniste!


Peretele, un design iesit din comun

Peretele din bucatarie, amenajat folosind piatra naturala, poate avea un aspect frumos, dar iesit din comun. Alege si tu sa iesi in evidenta cu un astfel de proiect indraznet realizat chiar in bucataria casei tale!

Masuta de cafea cu un design diferit

Masuta pe care ne servim cafeaua sau ceaiul in fiecare dimineata poate avea un design diferit. Alege ca pietrele sa fie de diferite dimensiuni, masuta rotunda si micuta si serveste o cafea pe o masuta frumoasa, cu un aspect parca rupt dintr-o poveste. Aceasta piesa de mobilier se potriveste intr-un living mare, cu design modern, care are ferestre mari si luminoase.

sursa foto