Cum sa iti amenajezi spatiul de la birou pentru a fi mai productiv – Idei practice

Cum sa iti amenajezi spatiul de la birou pentru a fi mai productiv – Idei practice

Amenajarea biroului pentru a ne bucura de o productivitate sporita este foarte importanta. Deoarece la birou petreci 8-9 ore pe zi, acest spatiu trebuie sa fie amenajat pe placul tau pentru ca el este a doua ta casa.


Felul in care iti organizezi lucrurile, dar si decoratiunile de pe birou te ajuta sa fii mai productiv, daca stii cum sa le alegi.

1. Pastreaza ordinea

In primul rand, pentru a putea fi mai productiv, ordinea si organizarea este cea mai importanta. Scapa de aglomeratia de pe biroul tau si fa-ti o lista care sa te ajute cu lucrurile pe care le ai de facut.

Astfel de imprimante pot fi foarte utile pentru a printa tabele cu proiectele pe care le ai de facut si cu lucrurile pe care deja le-ai finisat.


De asemenea, poti opta si pentru astfel de multifunctionale ce au mai multe optiuni, in cazul in care proiectele pe care trebuie sa le faci sunt variate si mai complexe.

2. Investeste in decoratiuni si in produse performante

Deoarece spatiul in care lucrezi este locul in care iti petreci o mare parte din viata, investeste in ornamentele care iti plac cel mai mult si pe care ai vrea sa le vezi aproape toata ziua.

De asemenea, investeste intr-un laptop performant sau intr-un mouse care te ajuta sa iti faci treaba mai rapid si mai eficient.


Achizitionarea unor astfel de obiecte este utila pe termen lung si te ajuta sa iti faci viata mai usoara. Daca spatiul in care lucrezi nu este acasa, poti discuta cu seful tau pentru a stabili impartirea costurilor.

Cu cat vei fi mai productiv, cu atat va avea mai mult de castigat compania la care lucrezi, dar si tu.

3. Inconjoara-te de lucruri care te motiveaza

Opteaza pentru o planta care sa te ajute sa ai aerul mereu proaspat si care sa iti ofere o stare de bine. De asemenea, poti alege sa iti personalizezi biroul cu pozele celor dragi, dar si cu mesaje amuzante sau cu o lista de obiective.


Pastreaza la vedere lucrurile pe care vrei sa le vezi si care te fac sa zambesti si ascunde ceea ce nu iti place (cabluri).

4. Ai grija de laptopul tau

Este frustrant sa lucrezi si programul in care lucrezi sa se miste foarte greu. Ai mereu grija sa faci toate actualizarile necesare pentru ca tu sa poti fi productiv atunci cand ai nevoie de acest lucru.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI