Invata si tu sa faci decoratiuni cu putini bani si multa imaginatie!

0
831

Invata si tu sa faci decoratiuni cu putini bani si multa imaginatie!

Decoratiunile realizate din lemn se potrivesc cu toamna racoroasa, sunt frumoase si nu necesita multi bani pentru a le crea. Nu trebuie decat sa ne punem imaginatia la incercare. De orice ati avea nevoie, acele decoratiuni, piese de mobilier sau alte ornamente, toate pot fi create din lemn.


Lemnul, material rezistent si bun

Lemnul este un material puternic, pe care il putem cumpara si care nu este scump deloc. Mai mult decat atat, acest material merita toti banii deoarece va va tine pentru o perioada mare de timp. Aveti grija sa il ingrijiti, sa il vopsiti sau sa il dati cu un strat de lac pentru ca el sa nu isi piarda stralucirea.

Un cuier chic

Nu aveti nevoie decat de un palet pe care sa il aranjati si caruia sa ii fixati acele agatatoare din fier cu ajutorul unor cuie. La randul lui, acest palet din lemn va fi vopsit si fixat pe perete, astfel incat sa nu se balanseze. Ceea ce inseamna ca il vom fixa punand cuie si sus, cat si jos. Rezultatul? Un cuier care nu ocupa mult spatiu si care este stylish si frumos.

decoratiuni-cu-putini-bani-10

Bradut decorativ

Ca tot se apropie sarbatoarea pe care o asteptam cu totii cu sufletul la gura, aceasta decoratiune realizata din lemn poate fi facuta din timp, sa o avem frumos amenajata si aranjata in holul casei noastre. Este vorba de un dulap in forma de bradut, realizat din lemn, la baza caruia avem cateva agatatoare ca la cuierul de mai sus. Pe acesta putem amenaja ori cadouri, ori decoratiuni frumoase, ori carti. Superb, nu-i asa?


decoratiuni-cu-putini-bani-7

Ladita din lemn

Va vine sa credeti ca aceste minunatii de decoratiuni si piese sunt la indemana tuturor? Haideti sa aruncam o privire peste aceasta ladita din lemn transformata intr-un suport pentru sticlele de vin. La o petrecere o puteti tine afara pentru ca invitatii sa isi aleaga ceea isi doresc sa bea. Simplu si de efect.

decoratiuni-cu-putini-bani-23

Suport pentru incaltaminte

Realizat din lemn, acest suport pentru incaltaminte este perfect pentru orice casa. Fie ca depozitam incaltamintea sau ca o tinem aranjata pentru a economisi spatiul, suportul este realizat din lemn si nu necesita multi bani pentru a il crea. Aveti grija sa il vopsiti cu o culoare neutra sau sa dati cu un strat de lac lemnul pentru a il pastra pe o perioada mare de timp.

decoratiuni-cu-putini-bani-20

decoratiuni-cu-putini-bani-1

decoratiuni-cu-putini-bani-2

decoratiuni-cu-putini-bani-3

decoratiuni-cu-putini-bani-4

decoratiuni-cu-putini-bani-5

decoratiuni-cu-putini-bani-6

decoratiuni-cu-putini-bani-8

decoratiuni-cu-putini-bani-9

decoratiuni-cu-putini-bani-12

decoratiuni-cu-putini-bani-13

decoratiuni-cu-putini-bani-14

decoratiuni-cu-putini-bani-15

decoratiuni-cu-putini-bani-16

decoratiuni-cu-putini-bani-17

decoratiuni-cu-putini-bani-18

decoratiuni-cu-putini-bani-19

decoratiuni-cu-putini-bani-21

decoratiuni-cu-putini-bani-22

decoratiuni-cu-putini-bani-24

decoratiuni-cu-putini-bani-25

via