Idei creative – decoratiuni din cauciucuri scoase din uz

Idei creative – decoratiuni din cauciucuri scoase din uz

Idei creative de a recicla vechile cauciucuri si de a le transforma in interesante obiecte decorative.


Pare-se ca subiectele pe tema reciclarii cauciucurilor nu s-au sfarsit inca, de aceea v-am pregatit inca o serie de idei creative pe care sa le puneti in practica.

Pentru ca vremea schimbarii cauciucurilor a trecut si ati ramas cu ele (referindu-ne la cele scoase definitiv din uz, desigur) iata ce idei de proiecte avem in acest articol.

In primul rand ar trebui sa spunem ca unele din ele sunt destul de interesante si ne referim desigur la boxa realizata dintr-un astfel de cauciuc. Dar nici chiuveta nu este prea departe de a fi inedita. Si suportul pentru umbrele poate fi incadrat cu succes in categoria obiectelor decorative reusite.


Daca mai adaugati si o vopsea intr-o culoare potrivita pot fi un punct destul de atractiv, parerea noastra. Mai trebuie sa specificam faptul ca investitia nu poate fi considerata prea mare, deoarece materia prima o aveti deja, respectiv cauciucurile.

Asadar daca ai cauciucuri scoase din uz si vrei sa le reciclezi intr-un mod creativ, priveste proiectele de astazi si alege unul pentru a-l realiza.

idei creative 1

idei creative 2

idei creative 3

idei creative 4

idei creative 5

idei creative 6

idei creative 7

idei creative 8

idei creative 9

idei creative 10

idei creative 11

idei creative 12

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI