Top 15 decoratiuni colorate pentru gradina casei tale

Top 15 decoratiuni colorate pentru gradina casei tale

Gradina casei tale are nevoie de din ce in ce mai multa culoare. Ofera-i acest lucru prin intermediul unor decoratiuni absolut superbe!


Ti-am pregatit o lista cu 15 decoratiuni superbe pe care le poti aplica si tu in gradina casei tale!

Ce faci cand nu ai idei pentru gradina casei tale?

Foloseste culorile! Vopseste gardul, vopseste delimitatoarele si vopseste ghivecele intr-un mod foarte colorat! Aceasta este o varianta foarte usoara de a transforma in totalitate gradina si de a o face mai frumoasa, mai primitoare si mai colorata!

O alta varianta excelenta este de a iti vopsi gardul in diferite culori, precum este acesta din poza. Cu siguranta ca va atrage toate privirile musafirilor si vecinilor! 


Casute cu hrana pentru pasari

Haideti sa ajutam impreuna pasarile sa supravietuiasca. Alege sa construiesti si tu astfel de casute colorate pentru gradina casei tale!

Cu ce putem sa hranim pasarile?

In aceste casute simpatice pentru pasari putem pune hrana atat vara, dar mai ales toamna si iarna pentru a le ajuta sa supravietuiasca.

Puteti pune acolo seminte de floarea soarelui, seminte de canepa (sunt ceva mai scumpe), dar si seminte de bostan si seminte de mei. Semintele de mei sunt mai putin hranitoare.


Bineinteles, puteti sa si amestecati toate aceste seminte pentru a le oferi pasarilor o hrana foarte buna!

Unde amplasam casutele cu hrana pentru pasari?

Casutele cu hrana pentru pasari trebuie sa fie amplasate in locuri pe care voi sa le puteti vedea usor, dar si pasarile.
De asemenea, la aceste hranitori nu ar trebui sa aiba acces pisicile, asa ca aveti grija sa le pozitionati destul de sus pentru ca acestea sa nu ajunga la ele. Pisicile sunt, din pacate, cei mai periculosi dusmani ai pasarilor, iar noi nu vrem sa alungam frumoasele necuvantatoare de la noi din gradina.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI