17 idei de amenajari interioare folosind gri-ul ca nuanta de fond

0
5143

17 idei de amenajari interioare folosind gri-ul ca nuanta de fond

Oricare incapere a locuintei si in mod special camera de zi, trebuie amenajata cu gust. De aceea speram ca sunteti de acord cu noi atunci cand vorbim de faptul ca, pentru a ne simti cat mai bine si cat mai confortabil in casa, avem nevoie de un mobilier adecvat care sa fie cat mai simplu dar si practic in acelasi timp, iar atunci cand dorim sa ne achizitionam o canapea facem alegerea in functie de mai multe considerente, de cele mai multe ori ale functionalitatii.


In egala masura, starea de bine ne-o confera si culorile pe care le alegem pentru pereti, dar si pentru perdele sau draperii. Si ne vom opri putin la paleta de culori, supunandu-va atentiei idei de amenajari interioare in nuante de gri. Stim cu totii ca gri-ul se obtine din alb si negru si este cunoscuta ca fiind o nuanta acromata sau neutra. Gri-ul este propriul lui complementar, nu are opus si de obicei gri ramane gri atunci cand culoarea sa in spectrum este inversata.

Daca aruncam o privire peste imaginile de astazi vom constata ca amenajarile interioare in nuante de gri sunt putin cam reci si anoste, iar pentru a aduce un plus de design e nevoie de o culoare vie si vesela precum galbenul, spre exemplu. Ei bine, incepand de aici vorbim despre altceva pentru ca nimic nu mai pare anost, ba dimpotriva galbenul echilibreaza.

amenajari-interioare-1

amenajari-interioare-2

amenajari-interioare-4

amenajari-interioare-5

amenajari-interioare-6

amenajari-interioare-7

amenajari-interioare-8

amenajari-interioare-9

Un fotoliu, cateva pernute fantezie aruncate la intamplare sau chiar un perete decorat intr-o nuanta de galben cald vor aduce acel plus de design de care vorbeam mai inainte, iar cu imaginile din articolul de astazi nu facem altceva decat sa va dam idei de amenajari interioare astfel incat sa beneficiati de acel ambient placut si linistitor de care vorbeam la inceput.


amenajari-interioare-10

amenajari-interioare-11

amenajari-interioare-12

amenajari-interioare-15

amenajari-interioare-16

amenajari-interioare-17

 

amenajari-interioare-13

amenajari-interioare-14

via