Cum sa realizam decoruri rustice din unelte vechi – Idei cu imaginatie

Cum sa realizam decoruri rustice din unelte vechi – Idei cu imaginatie

Daca nu stiti ce sa faceti cu uneltele vechi pe care le-ati folosit de-a lungul timpului, va spunem noi prin intermediul acestor idei cu imaginatie. Urmarim asadar un articol despre cum sa realizam decoruri minunate in gradina casei.


Cum sa realizam decoruri rustice in gradina casei – Idei creative

Decat sa aruncam uneltele vechi pe care le-am folosit in gradina, mai bine facem din ele ornamente rustice. Ornamente cu care ne putem infrumuseta curtea casei. Iar daca va intrebati ce fel de decoruri se pot realiza dintr-o grebla veche, va spunem noi. De exemplu, o putem transforma intr-un suport pentru ghivecele cu flori. La fel si dintr-o sapa veche si ruginita.

cum sa realizam decoruri cum sa realizam decoruri cum sa realizam decoruri cum sa realizam decoruri

Idei de decoratiuni pentru gradina din unelte vechi

Va spuneam la un moment dat ca vechiturile tot vechituri raman oricat de mult ne-am stradui sa le schimbam infatisarea. Chiar si asa le putem transforma in decoruri inedite. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa ramaneti alaturi de noi pentru a urmari aceste idei de ornamente rustice pentru gradina.

cum sa realizam decoruri

cum sa realizam decoruri

Asadar, pentru ca ne aflam intr-un anotimp creativ si avem o multime de timp la dispozitie, propunem sa vedem ce fel de decoruri mai putem realiza. Ei bine, daca v-am starnit interesul si v-ati intrebat de exemplu ce s-ar putea face cu un scripete vechi, ia priviti imaginile de mai jos.


Completam decorul in gradina cu flori de sezon

Cum ar arata oare aceste ornamente fara florile de sezon? Este lesne de ghicit raspunsul. Toate aceste ornamente nu ar avea nici o valoare estetica. Iata!

Decoruri rustice din unelte vechi – Idei de aranjamente in gradina

Rustic inseamna natural. Iar natural inseamna culoare in gradina, inseamna decoruri care ne relaxeaza, inseamna ornamente care infrumuseteaza ambientul. Asadar, putem fi creativi vara aceasta incercand proiecte noi. Proiecte care ne pot transforma total gradina.

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI