28 Idei de gradini verticale care te ajuta sa economisesti spatiul

28 Idei de gradini verticale care te ajuta sa economisesti spatiul

Daca ai nevoie de idei de gradini verticale, ti-am pregatit cateva proiecte care sa te inspire si pe tine. Spatiul devine o adevarata provocare pentru noi, mai ales cand avem multe proiecte si planuri si putin loc.


De aceea, inspiratia de mai jos este pentru ca tu sa iti construiesti o mica gradina verticala intr-un spatiu de dimensiuni reduse.

Foloseste paletii din lemn – Idei de gradini verticale

Despre paletii din lemn noi am mai discutat. Acestea sunt materiale ideale atat pentru a crea mobilier pentru gradina, cat si pentru a realiza o mica gradina verticala, asa cum este aceasta din poza.

Utilizarea BCA-ului

Refolosirea BCA-ului pentru a construi o mica gradina verticala nu este doar o idee buna de a economisi spatiul, dar este si o idee excelenta pentru a va infrumuseta curtea.


Gradina verticala pe balcon

Balconul, mai ales daca este deschis, este un spatiu ideal pentru relaxare. Aici poti pozitiona o gradina verticala pe margini, plina cu flori frumoase. Aceste flori te vor binedispune si iti vor da o stare de bine. Daca si tu esti genul de persoana careia ii place sa petreaca timp in aer liber, atunci trebuie sa stii ca o gradina verticala pozitionata pe balcon iti poate aduce aceeasi stare de bine care iti aduce si timpul petrecut intr-o gradina sau chiar intr-o padure micuta.

Ofera-ti cateva momente de relaxare si alege sa petreci timpul in aer liber, chiar pe balconul tau. Nu uita sa te relaxezi cu o ceasca de cafea sau cu o cana de ceai si o carte buna in dupa amiezile libere.

Planteaza flori in paleti de lemn

Paletii din lemn nu trebuie folositi intr-un singur mod pentru a realiza gradini verticale cu ei. Daca iti pui imaginatia la incercare, proiectele pot fi diferite, unice si personalizate. Pozitioneaza in paletii din lemn ghivece in care sa plantezi flori colorate. Acestea sunt ideale pentru o curte frumoasa si plina de viata!


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI