27 Idei exclusive de a refolosi blugii vechi in modalitati creative

27 Idei exclusive de a refolosi blugii vechi in modalitati creative

Timpul liber este perfect pentru a ne pune indemanarea la incercare si pentru a realiza proiecte creative, utile. Inspira-te din aceste idei de a refolosi blugii vechi si pune la incercare toate ideile care iti plac. Sunt practice, utile si extrem de frumoase.


Breloc pentru chei – Modalitati de a refolosi blugii vechi

Un breloc pentru chei te face sa iti recunosti rapid cheile. Mai mult decat atat, daca acest breloc este realizat din material de blugi, va fi usor de spalat, usor ca si greutate si poti sa cosi ce initiala doresti.

Mai mult decat atat, poti face brelocul in forma unui dreptunghi pe care sa cosi un text sau un mesaj pentru cei dragi. Va fi un cadou perfect.

Suport pentru sticla de apa

Fie ca iesi la alergat sau ca iti place mereu sa ai o sticla de apa cu tine, indiferent de ocazie, acest suport din material de blugi este ideal pentru orice sticla. Daca alegi si cateva decoratiuni pe care sa le lipesti sau sa le cosi, poti transforma acest suport si intr-o mica poseta ce se va potrivi la multe tinute sport sau casual.


Suport pentru ace

Daca pui acele intr-o cutie, iti este mereu greu sa iei cate unul. De aceea, un suport pentru ace realizat dintr-un astfel de material de blugi si un burete poate fi metoda ideala de a iti pastra acele mereu la-ndemana. Cand ai nevoie de el, le poti lua si pune la loc cu usurinta, fara sa iti faci griji ca se pot pierde.

Husa pentru perna sau pentru scaune

Din denim se pot realiza atat huse pentru scaune, cat si huse pentru patul sau perna ta. Alege diferite forme frumoase, cum sunt acestea in forma de hexagon si vei avea o perna moderna, superba.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI