Decoratiuni absolut magnifice pentru o gradina de vis

Decoratiuni absolut magnifice pentru o gradina de vis

Pentru o gradina unica ai nevoie de astfel de decoratiuni absolut magnifice, care sa scoata spatiul in evidenta si sa iti faca gospodaria spectaculoasa.


Daca si tu esti in cautarea unor idei fantastice, acele idei iesite din comun care sa iti faca curtea mai frumoasa, atunci trebuie sa stii ca galeria foto de aici este perfecta pentru tine. Vei gasi, combinate, idei de ornamente cu lucruri vechi, reciclate, idei de decoratiuni verticale, dar si idei de suporturi pentru flori colorate.

Gradini verticale, realizate pe suporti de lemn

E un lucru stiut faptul ca o gradina verticala te ajuta sa economisesti o multime de spatiu. De aceea, alege sa o pozitionezi pe un suport de lemn atat pentru a economisi loc, dar si pentru a sprijini plantele sa creasca.

Bineinteles, in functie de preferintele pe care le ai, poti opta pentru a amenaja o gradina verticala folosind paleti din lemn. In acest mod, vei putea sa pozitionezi direct ghivecele pe aceste suporturi de lemn.


Mai mult decat atat, pentru ca gradina verticala sa iasa in evidenta, alege sa o vopsesti cu ajutorul unor culori cat mai vibrante. Crede-ma, culorile frumoase si aprinse vor face toata diferenta!

Refolosirea anvelopelor vechi

Tocmai ai schimbat cauciucurile de la masina ta si nu le mai poti folosi? Acest lucru se poate intampla daca aceste cauciucuri sunt prea uzate, tocite sau poate scot un zgomot neobisnuit atunci cand conduci. Atunci vei sti ca este timpul sa renunti la ele si sa optezi pentru achizitionarea unor altor cauciucuri.

Dar ce faci cu aceste anvelope vechi? Transforma-le in suporturi de flori, in mini-fantani pentru gradina ta sau in alte decoratiuni spectaculoase.


Am scris numeroase articole despre refolosirea anvelopelor vechi, asa ca te poti inspira atat din galeria foto de mai jos, cat si din arhiva noastra.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI