Accesorii de toamna din care putem realiza decoruri spectaculoase

Accesorii de toamna din care putem realiza decoruri spectaculoase

Daca nu indraznim sa mai visam la cateva zile calduroase, macar sa urmarim aceste idei de decoruri spectaculoase realizate din doua accesorii de toamna. Dovleci si frunze aramii. Dar nu numai. Urmarim asadar un articol cu cele mai frumoase proiecte creative de sezon.


Accesorii de toamna transformate in decoruri minunate

De ce decoruri din dovleci si frunze aramii? Pentru ca au o culoare minunata. Pentru ca se incadreaza perfect in decor si pentru ca au o forma deosebita. Iar concluzia nu este decat una singura. Dovlecii, impreuna cu frunzele aramii, sunt niste accesorii ideale pentru realizarea unor aranjamente spectaculoase de toamna.

accesorii de toamna

Ornamente din dovleci si lumanari decorative – Idei creative de toamna

Spuneam mai inainte de accesorii. Daca putem considera lumanarile decorative ideale pentru crearea unor ornamente spectaculoase de toamna, atunci putem considera si dovlecii accesorii potrivite pentru decoratiuni de sezon. Dovlecii, adevaratele bogatii ale toamnei. Gustosi, dar mai ales colorati.

accesorii de toamna

Decoruri colorate realizate din dovleci si alte accesorii – Proiecte creative de sezon

Pentru a infrumuseta o masa festiva de exemplu, parerea noastra este ca nu sunt ornamente mai potrivite decat cele realizate din bogatiile toamnei. O masa pe mijlocul careia sta un aranjament deosebit nu poate fi decat privita cu admiratie. Iata!


accesorii de toamna accesorii de toamna accesorii de toamna accesorii de toamna

Decoruri spectaculoase realizate din alune si nuci

Nucile si alunele de padure sunt alte bogatii ale toamnei din care putem realiza decoruri spectaculoase. Un bol, o lumanare parfumata si cateva nuci fiind suficiente pentru a scoate din monotonie un decor anost.

Ca de fiecare data asteptam cu interes sa comentati ideile creative de astazi si de ce nu sa ne trimiteti imagini cu ornamentele realizate de voi. Pentru ce altceva decat pentru a ne bucura impreuna de frumusetea toamnei si de bogatiile pe care ea ni le ofera din plin. Priviti si inspirati-va!

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI