Aflam din trei pasi cum coloram canile cu oja de unghii – Idei creative

0
408

Aflam din trei pasi cum coloram canile cu oja de unghii – Idei creative

Fiind prima zi de toamna ne-am hotarat sa va prezentam cateva idei creative simple, numai bune de pus in aplicare intr-o dupa-amiaza frumoasa cu soare. Asadar ramanem tot in sfera proiectelor creative, proiecte pe care le putem realiza cu usurinta, ba chiar am putea spune despre ele ca le putem realiza din trei pasi. Iata despre ce proiecte este vorba.


Dar inainte de a va spune ce proiect creativ am pregatit in imaginile de mai jos, sa enumeram cateva din materialele necesare:

O cana din ceramica, preferabil de culoare alba

O sticluta oja de unghii. Puteti alege ce culoare va place


Un vas cu apa. Va sugeram sa va procurati niste recipiente de unica folosinta.

Daca v-ati procurat materialele necesare, putem considera ca primul pas l-ati si facut.

Al doilea pas este unul si mai simplu: amestecati oja de unghii cu apa. Parerea noastra ar fi sa amestecati mai multe nuante de oja, deoarece contrastul va fi unul mai spectaculos.


Al treilea pas si ultimul: invartiti usor cu un betisor din lemn amestecul realizat si treceti prin solutia obtinuta cana sau canile pe care vreti sa le colorati. Lasati-le sa se usuce in aer liber si gata. Acestia sunt cei trei pasi despre care mentionam la inceputul acestui comentariu. Nu incheiem acest articol fara a va spune ca nu v-ar lua mai mult de cateva minute sa le decorati.

Daca gasiti interesante aceste idei creative si aveti curajul sa le puneti in aplicare, noi va dorim spor la lucru, dar neaparat sa ne trimiteti si noua fotografii cu ceea ce ati reusit sa faceti.

idei creative

idei creative

Cani albe decorate in mai multe nuante.


idei creative

idei creative

Modele realizate pe portiuni. Iata!

idei creative

Cani din sticla decorate cu oja de unghii. Priviti!

sursa foto