Corpuri de iluminat ideale pentru o incapere cu design unic

Corpuri de iluminat ideale pentru o incapere cu design unic

Ce mai faceti, dragii nostri cititori? Cum va simtiti zilele acestea? V-am pregatit o serie de idei pentru a realiza corpuri de iluminat ce se potrivesc in orice incapere pe care doriti sa o transformati. Fara sa cheltuiti o avere, va oferim o multime de idei pentru a realiza corpuri de iluminat din diferite obiecte pe care deja le aveti in casa si pe care nu v-ati gandit sa le folositi in acest sens.


Fie ca este vorba de borcane pe care le aveti in plus sau pe care nu le mai folositi, ori ca este vorba de simple crengute din lemn pe care le gasiti uscate pe jos in aproape orice alee din apropiere, aceste idei sunt tocmai bune pentru dumneavoastra.

Noi va dorim spor la treaba si va invitam sa realizati aceste proiecte, aceste obiecte de iluminat care se potrivesc cu decorul din oricare camera. Asteptam sa ne trimiteti poze cu proiectele realizate de voi si asteptam sa ne spuneti si care dintre aceste decoratiuni, prezentate in articolul de mai jos, vi se pare cea mai frumoasa si cea care sa va faca sa va apucati si voi de treaba?

Corpuri de iluminat (2)

Corpuri de iluminat (3)

Corpuri de iluminat (4)

Corpuri de iluminat (5)

Corpuri de iluminat (6)

Corpuri de iluminat (7)

Corpuri de iluminat (8)

Corpuri de iluminat (9)

Corpuri de iluminat (10)

Corpuri de iluminat (11)

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI