Alei ce iti transforma curtea dintr-un loc banal intr-un spatiu de senzatie

0
2173

Alei ce iti transforma curtea dintr-un loc banal intr-un spatiu de senzatie

Aceste alei transforma curtile banale, simple, intr-un spatiu de senzatie, un loc ce tocmai a capatat viata si dinamica.


Aleea este prima decoratiune pe care musafirii tai o vad atunci cand pasesc in curte. De aceea, este important sa decorezi superb acest spatiu. Alege alei din piatra naturala, caramida, insa poti alege alei decorate si cu bucati de lemn.

Nu uita sa le imbraci cu flori

Aleile pot fi delimitate pe de-o parte si cealalta cu flori frumoase, micute, dar si cu plante verzi. De exemplu, poti alege tuia pe care sa ii plantezi de-a lungul aleii tale.

Alege sa ii pozitionezi si pe o parte si pe cealalta pentru o simetrie ce se va vedea absolut superb.


Flori spectaculoase care delimiteaza alei, gardul sau fatada casei tale

Alege mozaicul

Este o arta ce iti poate imbraca si aleile. Aceasta arta consta in combinarea diferitelor materiale, de marimi si dimensiuni diferite pentru a crea un intreg ce arata spectaculos.

Alegerea mozaicului pentru aleile tale ii va oferi curtii un iz aparte, un aer de basm. Este o forma de arta superba, perfecta pentru curtea ta.

Mozaicul, arta ce imbraca spectaculos aleile din curtea casei tale

Alei din piatra naturala

Aleile pot fi construite si din piatra naturala. Placarea aleilor cu piatra naturala ii ofea curtii tale o infatisare noua, moderna, eleganta. Travertinul si lespezile din piatra naturala sunt printre cele mai folosite materiale pentru a decora si amenaja aleea.


Partea buna este ca aleile din piatra naturala pot sa se potriveasca de minune cu orice tip de design al curtii. De la un spatiu modern, pana la curtile rustice sau chiar si cele cu un design vintage.

Iata cum poti sa iti reamenajezi creativ spatiul din lateralul casei

sursa foto: Pinterest