Alternative superbe pentru bradul de Craciun pe care trebuie sa le incerci

0
1432
alternative superbe pentru bradul de Craciun

Alternative superbe pentru bradul de Craciun pe care trebuie sa le incerci

Cu totii astepteam sa vina ziua de Craciun pentru a impodobi bradul, impreuna cu cei dragi. Dar daca v-am spune ca exista si o multime de alte metode diferite pentru ca voi sa realizati un brad de Craciun in casa voastra? Ei bine, exista!


Nu trebuie decat sa va puneti imaginatia la incercare. Puteti folosi aceste idei pentru camerele in care nu aveti loc sa puneti un brad sau pur si simplu daca anul acesta v-ati gandit sa faceti ceva diferit, iesit din comun.

Cele mai frumoase alternative pentru un brad de Craciun diferit, dar superb. Gasiti aici peste 25 de idei care merita incercate!

Scrisori sau foi dintr-o carte mai veche

O metoda foarte creativa pentru a realiza un brad de Craciun, nu-i asa?


Un bradut de Craciun realizat din luminite

Foloseste o bucata de lemn pentru a fi suportul acestui proiect. Apoi, nu trebuie decat sa te joci cu luminile pentru a le aranja in forma dorita. Poti sa realizezi si stelute sau alte forme simpatice. Pune-ti imaginatia la incercare!

Foloseste coltul unui perete

Unde poti sa pozitionezi diferite luminite pentru a face un brad creativ.

Joaca-te cu diferite forme

Daca ai un spatiu unde poti face acest lucru, poti sa lipesti diferite forme pentru a realiza un bradut. Inspira-te din poza de mai jos. Creativ, nu?


Bradutul colorat si creativ

Ai nevoie de o rama veche, de o bucata de lemn pentru a servi drept suport, de multe globuri colorate si de lipici. Lipeste mai intai suportul de lemn de rama din lemn, apoi incepe sa lipesti globurile in forma unui bradut de Craciun. Poti folosi si alte elemente precum fulgi din nea, un con de brad sau alte decoratiuni pe care deja le aveti in casa.

sursa foto