Jgheaburile si burlanele transformate in proiecte Do It Yourself fantastice

0
437
jgheaburile si burlanele

Jgheaburile si burlanele transformate in proiecte Do It Yourself fantastice

O curte impresionanta in care jgheaburile si burlanele sunt folosite pe post de suporturi creative pentru plante aromatice sau flori colorate. Asemanatoare acesteia poate fi si curtea ta daca alegi sa refolosesti jgheaburile si burlanele. Aceste jgheaburi pot fi noi sau vechi. Cu putina vopsea sau spray colorat, ele vor arata ca noi.


Proiectele Do It Yourself sunt ideale pentru casa ta. Creative, prietenoase cu mediul inconjurator, dar si utile, aceste burlane sunt tare utile la casa omului.

Transforma-le in suporturi pentru flori

Multi dintre noi locuiesc la apartamente si nu au suficient loc pentru plante. Aceste jgheaburi si burlane sunt utile deoarece le putem folosi pentru a planta in ele flori.

Fie ca iti doresti sa cresti plante aromatice precum rozmarin, oregano sau busuioc ori ca vrei sa te bucuri de cateva flori colorate, ele pot fi plantate in jgheaburi.


Creeaza gradini verticale

Atat in curte, cat si pe terasa sau in balconul casei tale poti sa creezi astfel de gradini verticale. Sunt frumoase, nu ocupa deloc mult spatiu si sunt perfecte pentru ca plantele de aici se ingrijesc mai usor datorita pozitionarii.

Mai mult decat atat, aceste gradini verticale infrumuseteaza orice spatiu.

Plantele, in general, ofera spatiului un ambient placut. Nu doar ca sunt frumoase din punct de vedere estetic, dar ele ajuta si la purificarea aerului din camera. Sunt ideale mai ales pentru apartamentele pozitionate in zone urbane aglomerate.


Ideal ar fi ca in fiecare camera din casa sa ai cate o planta care sa ajute la purificarea aerului.

Descopera si aceste top secrete si trucuri pentru o gradina productiva si ingrijita

 

Proiecte creative din tevi de PVC – Utile in orice gospodarie

Vezi aici idei practice de a reutiliza tevile din PVC in proiecte creative

sursa foto: Pinterest