Alungam monotonia cu ajutorul detaliilor – Idei de rafturi asimetrice

Alungam monotonia cu ajutorul detaliilor – Idei de rafturi asimetrice

Deseori auzim spunandu-se in jurul nostru ca detaliile fac diferenta. Este acea expresie celebra pe care o stim cu totii. Vom folosi si noi aceasta expresie pentru a exemplifica mai bine ideile de amenajari de astazi. Prin urmare, ne-am gandit la felul cum putem scoate in evidenta decorurile monotone cu ajutorul detaliilor care fac diferenta. Mai precis idei de rafturi asimetrice.


Rafturi asimetrice – Idei de a pune in valoare interiorul casei

Este normal ca atunci cand dispunem de spatiu sa il amenajam dupa bunul plac. Alegem piese de mobilier cat mai simple sau cat mai moderne sau, de ce nu doar in functie de buget. Dar pentru a avea un ambient placut, toate acestea nu sunt suficiente. Avem nevoie si de diversitate. Iar diversitatea o putem crea cu ajutorul rafturilor asimetrice.

Locuri din casa pe care le scoatem in evidenta cu aceste idei de rafturi asimetrice

Nu exista locuri in casa pe care sa nu le putem scoate in evidenta cu ajutorul detaliilor. De exemplu, rafturile asimetrice pot aduce acel plus de design de care are nevoie un living spatios sau un hol intunecat.

Culoarea – un detaliu important

Culoarea este un alt detaliu de care ar trebui sa tinem cont in amenajarile interioare. Cum era de asteptat, rafturile in nuanta lemnului natural sunt mai elegante si mai discrete. Insa cele colorate nu plictisesc si nu obosesc privirea. Ba dimpotriva, inveselesc orice spatiu monoton.


Finetea liniilor simple

Cu permisiunea dumneavoastra, ne exprimam si noi parerea, spunandu-va ca ceea ce le face atragatoare sunt tocmai liniile simple pe care le au. Iar pentru a intari ceea ce am spus mai inainte, nu ne ramane decat sa va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.

Idei de a accesoriza rafturile cu obiecte decorativerafturi asimetrice rafturi asimetrice rafturi asimetrice rafturi asimetrice

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI