Amenajarea sufrageriei in nuante de verde – un strop de natura in casa ta

Amenajarea sufrageriei in nuante de verde – un strop de natura in casa ta

Intr-un articol anterior prezentam idei pentru decorarea sufrageriei in nuante de galben, de data asta ne-am gandit sa aducem un strop de natura in casa ta si sa iti propunem nuante de verde.


De ce verde? Pentru ca verde este culoarea vietii, a energiei, simbolizeaza reinnoirea, prospetimea, armonia si siguranta. Privind aceasta culoare, mintea noastra se relaxeaza si se odihneste, iar efectele calmante ale acestei culori sunt bine cunoscute. Poate ca are ceva de-a face cu faptul ca aceasta este cea mai frecventa culoare din natura, asa ca atunci cand vedem aceasta culoare, ne simtim ca si cum am fi inconjurati de natura si ca ne face sa ne simtim linistiti si calmi.

Se mai spune ca aceasta culoare ajuta la imbunatatirea vederii, precum si la atenuarea depresiei si anxietatii. Verdele ne face sa ne simtim plini de speranta, calmi, energizati și relaxati. Aceasta culoare creste nivelul de optimism, este o culoate tinereasca si plina de viata.

Daca te-am convins ca verdele este culoarea potrivita pentru sufrageria ta, atunci te invitam sa vizionezi propunerile noastre si sa iti alegi preferata!
sufragerie verde 10


sufragerie verde 9

sufragerie verde 8

sufragerie verde 7

sufragerie verde 6

sufragerie verde 5

sufragerie verde 4

sufragerie verde 3

sufragerie verde 2

sufragerie verde 1

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI