Amenajarea superbă a unui dormitor în nuanțe pastelate, liniștitoare

Amenajarea superbă a unui dormitor în nuanțe pastelate, liniștitoare

Cu toții visăm la un sanctuar personal în care să ne regăsim liniștea și relaxarea, iar alegerea acestor nuanțe pastelate pentru amenajarea dormitorului poate fi cheia către un spațiu cu adevărat plăcut.


Descoperă cum poți transforma dormitorul tău într-un colț de relaxare cu nuanțe delicate și liniștitoare.

Paleta de culoare

Înainte de a începe amenajarea, alege o paletă de culori pastelate care te atrage și care emană liniște. Culorile deschise precum albul, crem, bleu pal, lavandă sau tonuri pastelate de roz sunt opțiuni ideale pentru a crea o atmosferă relaxantă.

Mobilier și accesorii

Optează pentru mobilier simplu, cu linii curate și finisaje mate. Un pat cu o saltea confortabilă și lenjerii de pat din materiale naturale, în culori pastelate, adaugă un plus de confort.


Accesoriile, cum ar fi pernele decorative și covorașele, pot completa armonios atmosfera relaxantă.

Lumină naturală și artificială

Folosește cât mai multă lumină naturală, lăsând ferestrele neacoperite sau alegând draperii ușoare care permit luminii să pătrundă în spațiu.

În privința iluminatului artificial, optează pentru lumină caldă, potrivită pentru relaxare. Lampadarele de citit sau aplicele montate pe perete pot oferi lumină direcționată în funcție de necesități.


Decor minimalist și personal

Păstrează decorul simplu și minimal, evitând aglomerarea spațiului cu prea multe obiecte. Tablouri sau fotografii în rame delicate, plante în ghivece decorative și câteva accesorii cu nuanțe pastelate pot adăuga un strop de personalitate și căldură spațiului.

Texturi și materiale naturale

Introdu texturi moi și materiale naturale pentru a crea o atmosferă plăcută. Covoarele pufoase, pernele din catifea sau lenjeria din bumbac de calitate adaugă o notă de lux și confort.

Spațiu de relaxare

Amenajează un colț de lectură sau un mic spațiu dedicat relaxării, unde să poți citi o carte sau să te bucuri de un ceai în liniște. Un scaun confortabil și o mică masă pot completa acest spațiu dedicat relaxării.


Amenajarea unui dormitor în nuanțe pastelate este o alegere inspirată pentru cei care apreciază atmosfera liniștitoare și calmul.

Paleta de culori pastelate, combinate cu mobilierul și accesoriile potrivite, transformă dormitorul într-un refugiu intim și personal. Descoperă plăcerea de a te relaxa într-un spațiu amenajat cu grijă, unde culorile delicate și elementele minimaliste se întâlnesc pentru a crea o atmosferă de vis.

Modalități colorate de a-ți redecora living room-ul casei

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI