Coronite superbe, cu flori colorate, perfecte pentru infrumusetarea usilor

Coronite superbe, cu flori colorate, perfecte pentru infrumusetarea usilor

Foloseste coronite superbe cu flori la decorarea caminului tau, pe langa vazele cu flori. Iti oferim inspiratie, proiecte frumoase atunci cand vine vorba de realizarea lor.


Ele vor ura „Bun venit!” in orice anotimp, fiind ideale pentru ca sunt rapid si foarte usor de realizat.

Ce reprezinta si ce simbol are o coronita

O coronita poate avea felurite simboluri. Forma circulara este un simbol al infinitului, ea ducand cu gandul la unitate, perfectiune, ciclurile naturii. La vechii greci, o coronita de dafin simboliza excelenta intr-un domeniu: cu ea erau incununati scolarii, artistii, soldarii sau atletii merituosi.

Romanii din Antichitate isi gratificau si ei in acest mod comandantii militari biruitori. Astazi, o coronita poate fi doar decorativa, dar poate avea si anumite conotaatii. Alege plantele amintind de ceremonii religioase (exemplu: Cum realizam coronite de Paste – Idei simple, decoratiuni fantastice) sau flori semnificative pentru evenimente personale, cum ar fi o nunta sau un botez.


Binteinteles, poti alege si sa faci coronite penrtu a reprezenta anotimpul. De exemplu, toamna poti alege o coronita din ramuri cu fructe de maces si calin. Fireste ca o floare si tulpinile ei nu vor dura la nesfarsit, insa poti sa folosesti suportul ei din nou deoarece nu este deloc greu de facut. Imediat ce o coronita incepe sa se usuce, poti planui deja compozitia uneia noi.

Coronitele superbe din frunze, ideale pentru casa ta

Coroanele din frunze sunt adesea la fel de decorative ca si cele florale. De exemplu, maslinul si dafinul fac o pereche excelenta impreuna. Mai mult decat atat, aspectul lor poate fi imbogatit prin adaugarea unor buchetele de violete.

Sfat util: Nu puneti prea multe elemente pe coronita, sa nu o incarcati excesiv. Un aspect aerisit, natural, este cu atat mai atragator.


Decoratiuni sub forma de coronite, dar nu numai – 19 idei creative

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI